סטיילינג קרניז תקרה פלסטיק

ירא שמיי

משתמש רשום
יש לי בסלון תקרת גבס כשההבדל בין המסגרת לתקרה הוא 3.5 ס"מ
אני רוצה לסגור אותו עם משהו אבל לא קרניז פשוט
אני רוצה משהו בסגנון של פלסטיק בשילוב פסים בצבע זהב ומאחור לשים תאורה נסתרת או משהו בסגנון
אשמח שמישהו פה יכוון אותי למה שיש בשוק להציע חוץ מקרניזים פשוטים כי מהחיפודים בנתיים העלתי חרס

קבצים מצורפים

• IMG_6604.JPG
    IMG_6604.JPG
    KB 205 · צפיות: 4

ATL

משתמש רשום
עיצוב ואדריכלות פנים
אנסה לעשות לכם מעט סדר-
ישנם מספר חנויות בארץ המחזיקות קרניזים ופרופילים.
הגדולה שבהם היא ש.י.ר.ן
לשירן יש 4 סוגים חומרים בסיסיים שמהם מייצרים פרופילים וקרניזים 1 המתאים לחיפוי חיצוני של הבית ו-3 המתאימים ליישום בתוך הבית.
* נתחיל מהפשוט והקל לזכור - קלקר, ובשמו המקצועי פוליסטארן.
היתרון המשמעותי שלו הוא כמובן המחיר הוא חומר שמתאים להתקנה בכל מקום שאין יד אדם מגיעה אליו-
ז"א שאין שום מגבלה להתקין אותו בין תקרה לקיר הוא קלקר ברמה גבוהה מאד, מיוצר בבלגיה, כך שיש לו בקרת איכות מעולה.
קלקר לא מתאים לחלל רטוב, כך שנמנע לשים אותו בחדרי רחצה (בשירותים הוא מצוין!)
הוא גם לא תיקני לתאורה נסתרת - כך שלכם זה לא ממש רלוונטי.
אבל משתמשים בו הרבה להסתרת חיווט / צנרת וכד'.
* החומר הנוסף הוא ד ו ר ו פ ו ל י מ ר - הוא חומר יחסית חדש בשוק התעשייה והעיצוב, ונמצא בשימוש בערך 25 שנים 🤭
הוא חומר חזק מאד ועמיד מים לחלוטין!
בגלל התכונות שלו - הוא החומר היחיד ששירן משווקים לפנלים לרצפה.
הוא שמיש מאד בקרניזים - פרופילים שטוחים, למסגרות קיר, פסי הפרדה, סיומת לקרמיקה.
לקרניזים בין תקרה לקיר, יתרון משמעותי בחדרי רחצה כמובן, חיפויי קיר תלת מימדיים, חיפויי דלתות ואריחים לתקרה וכדו'.
חלק מהדגמים בדורופולימר קיימים גם בגמיש (לקירות מעוגלים)
בגלל תהליך הייצור שלו והקשיחות רוב הקולקציות שלו הם בקווים מודרניים וקלאסי לייט.
תמיד נעדיף אותו בחללים ציבוריים במקומות הנגישים והפגיעים.
* החומר הוותיק ביותר הוא ה פ ו ל י א ו ר י ת ן - הוא בשימוש בעולם הדקורציה מעל 70 שנים!!
הוא חומר עשיר מאד וניתן להגיע בייצור שלו לפרטים קטנים ועדינים מאד.
ולכן רב הקולקציות של הקרניזים בין התקרה לקיר, הרוזטות, העמודים, החיפויים מיוצרים ממנו.
הוא מתאים לחללים עם לחות גבוהה והוא מדויק לתאורה נסתרת, בגלל הדחיסות שלו- הוא לא מעביר את האור דרכו אלא "זורק" אותו לחלל כך שהוא ממש מתאים לכם.
לכן-
ממליצה לכם מאוד ללכת לראות בחנות אצלם את הקולקציה שלהם.
לגבי פסי זהב בד"כ קונים את זה בנפרד ומדביקים על גבי הקרניז.

מקווה הייתי מספיק ברורה,
הרבה הצלחות!

ירא שמיי

משתמש רשום
אנסה לעשות לכם מעט סדר-
ישנם מספר חנויות בארץ המחזיקות קרניזים ופרופילים.
הגדולה שבהם היא ש.י.ר.ן
לשירן יש 4 סוגים חומרים בסיסיים שמהם מייצרים פרופילים וקרניזים 1 המתאים לחיפוי חיצוני של הבית ו-3 המתאימים ליישום בתוך הבית.
* נתחיל מהפשוט והקל לזכור - קלקר, ובשמו המקצועי פוליסטארן.
היתרון המשמעותי שלו הוא כמובן המחיר הוא חומר שמתאים להתקנה בכל מקום שאין יד אדם מגיעה אליו-
ז"א שאין שום מגבלה להתקין אותו בין תקרה לקיר הוא קלקר ברמה גבוהה מאד, מיוצר בבלגיה, כך שיש לו בקרת איכות מעולה.
קלקר לא מתאים לחלל רטוב, כך שנמנע לשים אותו בחדרי רחצה (בשירותים הוא מצוין!)
הוא גם לא תיקני לתאורה נסתרת - כך שלכם זה לא ממש רלוונטי.
אבל משתמשים בו הרבה להסתרת חיווט / צנרת וכד'.
* החומר הנוסף הוא ד ו ר ו פ ו ל י מ ר - הוא חומר יחסית חדש בשוק התעשייה והעיצוב, ונמצא בשימוש בערך 25 שנים 🤭
הוא חומר חזק מאד ועמיד מים לחלוטין!
בגלל התכונות שלו - הוא החומר היחיד ששירן משווקים לפנלים לרצפה.
הוא שמיש מאד בקרניזים - פרופילים שטוחים, למסגרות קיר, פסי הפרדה, סיומת לקרמיקה.
לקרניזים בין תקרה לקיר, יתרון משמעותי בחדרי רחצה כמובן, חיפויי קיר תלת מימדיים, חיפויי דלתות ואריחים לתקרה וכדו'.
חלק מהדגמים בדורופולימר קיימים גם בגמיש (לקירות מעוגלים)
בגלל תהליך הייצור שלו והקשיחות רוב הקולקציות שלו הם בקווים מודרניים וקלאסי לייט.
תמיד נעדיף אותו בחללים ציבוריים במקומות הנגישים והפגיעים.
* החומר הוותיק ביותר הוא ה פ ו ל י א ו ר י ת ן - הוא בשימוש בעולם הדקורציה מעל 70 שנים!!
הוא חומר עשיר מאד וניתן להגיע בייצור שלו לפרטים קטנים ועדינים מאד.
ולכן רב הקולקציות של הקרניזים בין התקרה לקיר, הרוזטות, העמודים, החיפויים מיוצרים ממנו.
הוא מתאים לחללים עם לחות גבוהה והוא מדויק לתאורה נסתרת, בגלל הדחיסות שלו- הוא לא מעביר את האור דרכו אלא "זורק" אותו לחלל כך שהוא ממש מתאים לכם.
לכן-
ממליצה לכם מאוד ללכת לראות בחנות אצלם את הקולקציה שלהם.
לגבי פסי זהב בד"כ קונים את זה בנפרד ומדביקים על גבי הקרניז.

מקווה הייתי מספיק ברורה,
הרבה הצלחות!
תודה תודה על ההסבר הברור
אבל אני מחפש משהו אחר לא הייתי קורא לו אפי' קרניז
נגיד קנט חצי שקוף בשילוב פסים מזהב ברוחב 3-4 ס''מ או משהו בסגנון שאותו אצמיד בין התקרות ומתחתיו לשים סרט לד
ואני לא יודע איך לחפש??
אשמח אם מישהו פה יידע לכוון אותי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה