חרבות ברזל
משתמש צעיר
@השקעות R הון האם יש נייר כשר שמחקה את 7 המופלאות?
אין משהו עם חותמת@השקעות R הון האם יש נייר כשר שמחקה את 7 המופלאות?
משהו לא כשר אתה כן מכיר כי חיפשתי ולא הצלחתי למצוא בשקליםאין משהו עם חותמת
אבל יכול להיות שיש כשר.
יש MAGS קרן אמריקאית בדולרים.משהו לא כשר אתה כן מכיר כי חיפשתי ולא הצלחתי למצוא בשקלים
אני מבין שזה תנודתי מאד בגלל החשיפה לשבע חברות בלבדואין גם תועלת לדעתי בהשקעה לטווח ארוך באפיק זה.
מה התועלת?אני מבין שזה תנודתי מאד בגלל החשיפה לשבע חברות בלבד
אבל למה לדעתך לטווח ארוך אין בזה תועלת?
למארק צוקרברג יש ב META כוח הצבעה של למעלה מ-61% נכון ל-29 בפברואר 2024.לדעת תשואה כהלכה, שאוסרים חברות עם בעלי שליטה יהודיים, זה שונה, ב7 החברות שאינם בשליטת יהודיים.
למארק צוקרברג יש ב META כוח הצבעה של למעלה מ-61% נכון ל-29 בפברואר 2024.
מקור
צפה בקובץ המצורף 1724741
אם אתה מאמין בטכנולוגיה הוי אומר שהעולם הולך לטכנולוגיה ולא נחזור לסוס ועגלה ברור שחברות הטכנולוגיה ירוויחו ויעלו בשנים הקרובות, ולכן ההיגיון אומר לשים חלק מהתיק ב7 המופלאות.ואין גם תועלת לדעתי בהשקעה לטווח ארוך באפיק זה.
אני מאמין שימשיך להיות טכנולוגיה,אם אתה מאמין בטכנולוגיה הוי אומר שהעולם הולך לטכנולוגיה ולא נחזור לסוס ועגלה ברור שחברות הטכנולוגיה ירוויחו ויעלו בשנים הקרובות, ולכן ההיגיון אומר לשים חלק מהתיק ב7 המופלאות.
סתם להבין אם הטכנולוגיה לא תהיה מנוע הצמיחה מה כן, קוקה קולה? נייק? נפט?אני מאמין שימשיך להיות טכנולוגיה,
אני מאמין שיכול להיות שטכנולוגיה יפסיק להיות הצמיחה הגדול
ושל ימציאו עוד בינה מלאכותית וכדו' כל כמה שנים
אם אתה משקיע בs&p500ולכן ההיגיון אומר לשים חלק מהתיק ב7 המופלאות.
ולכן הם באמת כבר יקרים היום.אם אתה מאמין בטכנולוגיה הוי אומר שהעולם הולך לטכנולוגיה ולא נחזור לסוס ועגלה ברור שחברות הטכנולוגיה ירוויחו ויעלו בשנים הקרובות, ולכן ההיגיון אומר לשים חלק מהתיק ב7 המופלאות.
אני לא חושב שקיימת אחת כזאת כיום בבורסה הישראלית בשקלים,@דניאל נבון אולי אתה תוכל לעזור, האם אתה מכיר קרן סל שעוקבת אחרי 7 המופלאות נקובה בשקלים.
יש אפשרות לקנות מניות לדוגמא גוגל אפל וכו' בשקלים ? א"כ איפה אני מוצא את הסימול שלהםדרך קניית המניות בצורה ישירה
רק בדולרים, נסחרות בבורסה האמריקאית.יש אפשרות לקנות מניות לדוגמא גוגל אפל וכו' בשקלים ? א"כ איפה אני מוצא את הסימול שלהם
ואפשר להשקיע גם בנאסדק ומדד עולמי, לא זה הנושא הנושא בכמה אחוז אתה נחשף לעליות והירידות שלהם לבד, שזה כמובן תנודתי יותר.אם אתה משקיע בs&p500
אתה ממילא שם חלק משמעותי ב7 המופלאות
(אם אני לא טועה הם תופסים כ30% מהמדד)
אמזון יש את עסקי הענן ומזה הרווחים הגדולים שלה ככל שהבנתי(ב7 המופלאות יש גם את אמזון, שהיא לא בדיוק סקטור טכנולוגי)
7 המופלאות זה לא מדד זה מניות, כך שאם אחת מהם תיפול מי שמושקע בקרן סל מחקה שלהם יפסיד ולא יעזור שיהיו 7 מופלאות חדשות אתה לא מושקע בהם בניגוד למדד שמוצאים את הישן ומכניסים את החדשאגב אם סקטור אחר יתפוס את הבכורה, אז כמובן שהוא יתפוס גם את מקומו ב7 המופלאות.
כנ"ל.אם אתה מאמין שהטכנולוגיה תפתיע יותר מהצפוי, מדוע לא תשקיע במדד הטכנולוגיה של S&P 500 או בנאסדק 100?
חוץ מעניין המעלות שאני ישלם הרבה יותר עמלת קניה ומכירה.למעשה מכיוון שמדובר רק ב7 חברות ומדובר במדד שהוא "משקל שווה" שמתעדכן אחת לרבעון אז העניין הזה יכול להיות מאוד פשוט לביצוע דרך קניית המניות בצורה ישירה (אפשר גם לוותר על האיזונים אחת לרבעון אם הם לא מהותיים).
זה כבר תלוי דרך איפה אתה סוחר ובאיזה סכום ההשקעה.חוץ מעניין המעלות שאני ישלם הרבה יותר עמלת קניה ומכירה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: