מי אמר שהשקל הולך להתחזק מתישהו?האם יש הבדל בכניסה להשקעה בקרן כספית עכשיו בזמן שהדולר גבוה. או כדאי להמתין מעט שהשקל יתחזק ?
מיטב מס' נייר 5136544איזה קרנות בכשרות מהודרת יש ?
אין קשר.האם יש הבדל בכניסה להשקעה בקרן כספית עכשיו בזמן שהדולר גבוה. או כדאי להמתין מעט שהשקל יתחזק ?
בפנדר כתוב שהתשואה לנייר היא רק 1.35 מתחילת שנה. לא עדיף פיקדון?אלטשולר שחם מס' נייר 5105820
אז אני לא יועצת ולא ממליצה, ובשביל לדעת מה יהיה הכי רווחי בשבילך אני צריכה יותר נתונים.בפנדר כתוב שהתשואה לנייר היא רק 1.35 מתחילת שנה. לא עדיף פיקדון?
תשאל אותם.@השקעות R הון מה דעת גלאט הון על קרן כספית?
נראה לי שבהרכב הקרן הם יכולים לרכוש פיקדון בבנק וגלאט הון דורשים היתר עיסקא פרטי אז כל עוד שאין פיקוח שחותמים על ה"ע פרטי הם יאסרו
צודק.נראה לי שבהרכב הקרן הם יכולים לרכוש פיקדון בבנק וגלאט הון דורשים היתר עיסקא פרטי אז כל עוד שאין פיקוח שחותמים על ה"ע פרטי הם יאסרו
יש קרן כספית חדשה של הראל דמי ניהול 0.1מיטב מס' נייר 5136544
אלטשולר שחם מס' נייר 5105820
אין חיסרון.יש קרן כספית חדשה של הראל דמי ניהול 0.1
באותו ההכשר של מיטב.
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.ilרואים חיסרון בקרן הזו?
אני אוהב יותר את של מיטב.יש קרן כספית חדשה של הראל דמי ניהול 0.1
באותו ההכשר של מיטב.
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.ilרואים חיסרון בקרן הזו?
אשמח שתפרט מה זה נותן לך?אני אוהב יותר את של מיטב.
בגלל הותק, גודל הקרן, מטרת הקרן, להשגת המטרה כמפורט בתשקיף.
זה טעות ד''נ בקרן הינם 0.1 ולא 0.01.110ש''ח
לכל 100,000 במידה ומחזיקים לשנה.
ברור.האם הורדת הריבית (הנוכחית, ואולי אלה שיבואו בעקבותיה) פוגעת בצורה ניכרת באטרקטיביות של קרן כספית ? (מדובר בהשקעה לטווח של 2-3 שנים),
לבנתיים כספית נראית הכי אטרקטיביתאם כן האם יש אלטרנטיבות ראויות -נטולות סיכון ממשי אך תשואתיות במידה דומה?
כי אחרי שנתיים הם יעלו את הדמי ניהול בקצת, ויש כאלו שלא ירצו לעזוב בגלל אירוע מס, ויש כאלו שלא ישימו לב, וכו'.זה טעות ד''נ בקרן הינם 0.1 ולא 0.01.
ההבדל הוא 10ש''ח ל-100,000.-שנתי
(מעניין למה זה משתלם להם כשעמלת ההפצה לבנק הוא 0.1)
אפשר הסבר מתומצת, למה הורדת ריבית משפיעה על קרן כספית?ברור.
בעיקר אלה שיבואו בהמשך.
גודל נותן יציבותאשמח שתפרט מה זה נותן לך?
על מה זה משפיע, הגודל, הוותק, המטרה(...?)
בטווח כזה יש לכאורה השקעות יותר אטרקטיביות, וזה צריך להיות מותאם לנתונים המדויקים.אשמח לשמוע את חוו"ד-
האם הורדת הריבית (הנוכחית, ואולי אלה שיבואו בעקבותיה) פוגעת בצורה ניכרת באטרקטיביות של קרן כספית ? (מדובר בהשקעה לטווח של 2-3 שנים),
ואם כן האם יש אלטרנטיבות ראויות -נטולות סיכון ממשי אך תשואתיות במידה דומה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: