תודהזה לא דורש ממך ולא מחייב אותך כלום ההצטרפות
תודהזה לא דורש ממך ולא מחייב אותך כלום ההצטרפות
לא יכולאיך אזרח אמריקאי יכול להשקיע בקרן כספית דרך הבנק (שיודע שהוא אמריקאי)
עוזר אבל כנראה צריך מחשבון שרשום רק עליווהאם יעזור שההשקעה תרשם עש הבן זוג הלא אמריקאי
אפשר לקנות זוג ישראלי ואמריקאי בחשבון משותף קרן כספית לפחות בבנק לאומילא יכול
עוזר אבל כנראה צריך מחשבון שרשום רק עליו
בפועלים רשמית צריך להגיע פיזית אבל אני ביקשתי דרך הטלפון והם הסכימובחלק מהבנקים כמו הפועלים ולאומי יש צורך להגיע פיזית לסניף ולחתום על רצונך לסחור בשוק ההון ורק אז זה מאושר
בדיסקונט והבינלאומי לא ראיתי שמבקשים דבר כזה אלא הספיק חתימה אינטרנטית
מציאותי באתר הבנק אכן אפשר.אפשר לקנות זוג ישראלי ואמריקאי בחשבון משותף קרן כספית לפחות בבנק לאומי
אין הגבלה פיזית.אפשר לקנות זוג ישראלי ואמריקאי בחשבון משותף קרן כספית לפחות בבנק לאומי
הקרן שרשמתי היא היחידה בכשרות 'תשואה כהלכה'
לא ידעתי וטוב לדעת!בקישור הנ"ל של @השקעות R הון יש עוד קרן בכשרות הנ"ל.השוואת קרנות סל
docs.google.com
חוץ מזה, שלמי שאוהב לקחת סיכונים הייתי ממליץ כבר להוסיף עוד קצת סיכון ולהשקיע דווקא איפה שמושקע גם בקונצרני.
זה לא קשור לפיקדון.לא קשור למה שהצבעתי.
אבל לי פקדון בבנק הניב 27% לשנה!!!
זה היה צמוד למט"ח ונפרע לי כשבועיים אחרי שהמלחמה התחילה (להזכירכם הדולר זינק בשעתו...)
מה שנקרא יותר מזל משכל...
בסיעתא דישמיא כמובן!
כמו שכתבו כבר זה אפשרי טכנית גם לאמריקאי לחוד, אבל מבחינת מיסוי זה לא כדאי בכלל.אפשר לקנות זוג ישראלי ואמריקאי בחשבון משותף קרן כספית לפחות בבנק לאומי
משום מה בפרסומים הרשמיים של תשואה כהלכה לא מופיע הכשר על כספית ללא קונצרני של מיטב. בשונה מאלטשולר.לא ידעתי וטוב לדעת!
כך אוכל לפתוח עוד קרן כספית
ולייעד אותה למטרת חיסכון נוספת.
תודה רבה @למה זה תשאל לשמי !
ממה שאני יודעת אין לקרן הזאת הכשר.משום מה בפרסומים הרשמיים של תשואה כהלכה לא מופיע הכשר על כספית ללא קונצרני של מיטב. בשונה מאלטשולר.
מחקתי.משום מה בפרסומים הרשמיים של תשואה כהלכה לא מופיע הכשר על כספית ללא קונצרני של מיטב. בשונה מאלטשולר.
מכיון שניתן לסמוך על הטבלאות של @השקעות R הון אז זה כנראה בסדר, אך נשמח אם יעלה תעודת כשרות רשמית על הנ"ל, או יחשוף את המקור להכשר.
אחוז נאה ביחס לסכוםלאומי נותן על פיקדון של 300K ריבית של 4.5%
מה עדיף קרן כספית או פיקדון בבנק ??
אה וניכוי מס 25 אחוז בסוף תקופהאחוז נאה ביחס לסכום
אבל קח בחשבון שזה סגור ונעול שנה שלמה
15% נומינלי.אה וניכוי מס 25 אחוז בסוף תקופה
יום לאחר מכן, זה ירד ב-0.07% אז זה ממש מיתן את העליה של יום קודםהיום קרן כספית כשרה של הראל עשתה רווח יומי של 0.12 אחוז. (ראיתי גם שהקרן כספית הרגילה של הראל עשתה 0.08%) זה נראה לי נתון שיא.
מעניין איך זה קרה.
האם זה מעיד על משהו לטובה או לרעה? האם למישהו ממומחי הפורום יש השערה או מידע בעניין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: