קרן הוכשטיין הלוואות ללא ריבית

מטעמים

משתמש מקצוען
יש כרטיס אשראי שופרסל כמעט לכל דורש עד 20,000 ש"ח, אפשר למשוך מזומן, לפי תשלומים שרוצים כל חודש אבל לא פחות מ 500 החזר חודשי.
הבדל קטן:
בקרן הוכשטיין תשלמו קרוב לאחוז 1 של ההלוואה.
בשופרסל תשלמו כפול (או יותר) מההלוואה.

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
קרן הוכשטיין חייבים לבוא פיזית למקום ?
א"א מרחוק?

נדוניה כהלכה

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
נראה שלא.
בגמ"ח המרכזי יש גם אפשרות של הלוואות קצרות עד 4000 ש"ח 0737248888 שלוחה 4 (גמח ישיר)
ושם אחרי ההרשמה והפקדת צ'ק אפשר בפעמים הבאות גם מרחוק

הלומד מפרוג

משתמש פעיל
לקחתי 29000 ש"ח מקרן, ב20 תשלומים
עכשיו יש לי אופציה להחזיר,- דהיינו לשלם 20 ש"ח לחברת אשראי שתגבה את הכל בתשלום אחד,
השאלה שלי עם מבחינת הקרן הכסף חוזר להם בתשלום אחד, ואז זה נקרא שאין לי הלוואה פעילה
או שלא?

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לקחתי 29000 ש"ח מקרן, ב20 תשלומים
עכשיו יש לי אופציה להחזיר,- דהיינו לשלם 20 ש"ח לחברת אשראי שתגבה את הכל בתשלום אחד,
השאלה שלי עם מבחינת הקרן הכסף חוזר להם בתשלום אחד, ואז זה נקרא שאין לי הלוואה פעילה
או שלא?
קראתי פעם שהם כתבו מפורש שהכסף לא מגיע אליהם מיידית בצורת פירעון כזו, וממילא זו עדיין הלוואה פעילה.
אני מאמין שניתן לפרוע את זה אצלם בצ'ק.

Avraham89

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איפה חונים באיזור הזה?

מה שאני

משתמש מקצוען
ויש אפשרות לשלם את זה במקום בנפרד כי יש דעות שזה שאלה בריבית שמשלמים לחברת אשראי יותר מהסכום שהיא ערבה עליו

בן מיכאל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה