פרווה קרמבו!!! בייתי , טעים, דביק ומתתוקק, רק למי שבאמת אוהב קרמבו!!!

מצליחה

משתמש מקצוען
אז גם אני הכנתי @רוחי בלבוחי
עשיתי לבד את העוגיות (בצק פריך)
ועשיתי אותם קטנטנים (כי הם למטרת פטיפור)
יצא טעיםםםםםםםםםם
ויפה (אתם תשפטו) IMG_4673.JPGIMG_4733.JPG
 

נחמיארט

משתמש רשום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
UX UI
מתכון משגע!
אז בעצם הקצף עובר בישול קטנטן?
(אני סולדת מקצף ביצים חי..)
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מתכון משגע!
אז בעצם הקצף עובר בישול קטנטן?
(אני סולדת מקצף ביצים חי..)
אתם יכולים לבדוק אם זה מגיע לטמפ של 55 מעלות זה כבר פסטור. (שמעתי גם שאם הסוכר נמס סימן שהגיע למפגש הנ"ל ומספיק בשביל פסטור)
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
טיפ שלי. עדיף בשביל הציפוי רק שוקולד ולא גנאש. ככה זה מחזיק בחוץ יותר זמן.
אם רוצים את זה לבר אפשר להמיר חצי מכמות השוקולד בצמקאו, כמעט לא מורגש בטעם אבל מחזיק פי 200.
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
-לזלף במרכז העוגיה הנבחרת קרם כלשהו לפי הרצוי והמצוי.. (למשל קרם נוגט) וסביבו ומעליו לזלף את המרנג כרגיל.
- להוסיף למרנג במהלך החימום מעט קפה (טעם מוקה)
- להוסיף לציפוי השוקולד ברס/פייטה וכל מיני כאלה קרנצ'יים, או לחילופין מיד אחרי הציפוי לזרות תוספת אהובה.
- שדרוג מורכב יותר: קרמבו אלפחורס: לשים בבסיס עוגית אלפחורס, לזלף במרכז ריבת חלב, להוסיף למרנג או לציפוי קוקוס- ניתן לקלות מעט במחבת יבשה. אפשר לצפות בשוקולד לבן, עם או בלי תוספת של מעט ריבת חלב.
- ניתן לשחק גם עם טעמי עוגיות הבסיס על זו הדרך- עוגית לימון, זילוף קרם לימון (או בלעדיו), מרנג, לצרוב מעט עם ברנר/ מצב גריל לרגע אחד, או ציפוי שוקולד לבן,
-לצקת קרמל על המרנג המזולף, במקום או מתחת לציפוי השוקולד. אם מכניסים באמצע אגוז לוז קיבלנו חטיף אגוזי..
כמה קפה צריך להוסיף לכמות הנ"ל כדי שיהיה טעם מוקה?
אני לא אוהבת קרמבו וניל
@רוחי בלבוחי עזרתך
ותודה על המתכונים המדהימים שלך!!
 

מגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )

החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו

לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.

אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.

לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -

עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!! :p :p :p

מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
צפה בקובץ המצורף 1030068
צפה בקובץ המצורף 1030069

ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........

ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .

צפה בקובץ המצורף 1030073
וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב :) :)
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל ....... ;)
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
צפה בקובץ המצורף 1030074
ועוד שאלה קטנה (חסר כאן השו"ת :) )
את הקערה מניחים בתוך הסיר כשהאש עדיין דולקת?
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
כמה קפה צריך להוסיף לכמות הנ"ל כדי שיהיה טעם מוקה?
אני לא אוהבת קרמבו וניל
@רוחי בלבוחי עזרתך
ותודה על המתכונים המדהימים שלך!!​
לא זוכרת.. אני מוסיפה לפי העין..

ועוד שאלה קטנה (חסר כאן השו"ת
:)
)
את הקערה מניחים בתוך הסיר כשהאש עדיין דולקת?​
כן, ולערבב כל הזמן את החלבונים עם הסוכר (והקפה) שלא יקרשו
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען

מה חדש

משתמש רשום
לא נראה לי שיש מצב להכניס את קערת המיקסר שלי לתוך סיר
(מיקסר של דאבו)
מה יקרה אם נחמם את החלבונים והסוכר בסיר ואח"כ נעביר לקערה?
(רצית לחסוך לנו בניקיון בטח, לא?)
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה