חחח יהיה לי היום בערב בע"ה.כוס סוכר על כוס אבקת סוכר .
1:1
(אבל בנתיים את יכולה להתארגן עם סוכר לא??? )
אבל נראה לי כוס אבקה זה הרבה יותר מרגיל אבל לומשנ'ה נחכה שיגיע וזיהו
חחח יהיה לי היום בערב בע"ה.כוס סוכר על כוס אבקת סוכר .
1:1
(אבל בנתיים את יכולה להתארגן עם סוכר לא??? )
משנת יוסף ביום ב' לא??חחח יהיה לי היום בערב בע"ה.
מיד?לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
אין צורך לחכות אפשר מייד.מיד?
אפשר לחכות שיתקרר?
סוג של.....מתכון משגע!
אז בעצם הקצף עובר בישול קטנטן?
(אני סולדת מקצף ביצים חי..)
@מצליחה זה אדיר!!!!!!!!!!!!אז גם אני הכנתי @רוחי בלבוחי
עשיתי לבד את העוגיות (בצק פריך)
ועשיתי אותם קטנטנים (כי הם למטרת פטיפור)
יצא טעיםםםםםםםםםם
ויפה (אתם תשפטו)צפה בקובץ המצורף 1031574צפה בקובץ המצורף 1031575
בערך 40.@רוחי בלבוחי כמה קרמבואים בערך יוצאים מהכמות הזאת?
אתם יכולים לבדוק אם זה מגיע לטמפ של 55 מעלות זה כבר פסטור. (שמעתי גם שאם הסוכר נמס סימן שהגיע למפגש הנ"ל ומספיק בשביל פסטור)מתכון משגע!
אז בעצם הקצף עובר בישול קטנטן?
(אני סולדת מקצף ביצים חי..)
כמה קפה צריך להוסיף לכמות הנ"ל כדי שיהיה טעם מוקה?-לזלף במרכז העוגיה הנבחרת קרם כלשהו לפי הרצוי והמצוי.. (למשל קרם נוגט) וסביבו ומעליו לזלף את המרנג כרגיל.
- להוסיף למרנג במהלך החימום מעט קפה (טעם מוקה)
- להוסיף לציפוי השוקולד ברס/פייטה וכל מיני כאלה קרנצ'יים, או לחילופין מיד אחרי הציפוי לזרות תוספת אהובה.
- שדרוג מורכב יותר: קרמבו אלפחורס: לשים בבסיס עוגית אלפחורס, לזלף במרכז ריבת חלב, להוסיף למרנג או לציפוי קוקוס- ניתן לקלות מעט במחבת יבשה. אפשר לצפות בשוקולד לבן, עם או בלי תוספת של מעט ריבת חלב.
- ניתן לשחק גם עם טעמי עוגיות הבסיס על זו הדרך- עוגית לימון, זילוף קרם לימון (או בלעדיו), מרנג, לצרוב מעט עם ברנר/ מצב גריל לרגע אחד, או ציפוי שוקולד לבן,
-לצקת קרמל על המרנג המזולף, במקום או מתחת לציפוי השוקולד. אם מכניסים באמצע אגוז לוז קיבלנו חטיף אגוזי..
ועוד שאלה קטנה (חסר כאן השו"ת )אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )
החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו
לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.
אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.
לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -
עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!!
מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
צפה בקובץ המצורף 1030068
צפה בקובץ המצורף 1030069
ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........
ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .
צפה בקובץ המצורף 1030073
וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל .......
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
צפה בקובץ המצורף 1030074
לא זוכרת.. אני מוסיפה לפי העין..כמה קפה צריך להוסיף לכמות הנ"ל כדי שיהיה טעם מוקה?
אני לא אוהבת קרמבו וניל
@רוחי בלבוחי עזרתך
ותודה על המתכונים המדהימים שלך!!
כן, ולערבב כל הזמן את החלבונים עם הסוכר (והקפה) שלא יקרשוועוד שאלה קטנה (חסר כאן השו"ת)
את הקערה מניחים בתוך הסיר כשהאש עדיין דולקת?
מעולה!משהי יודעת אם יש סיכוי ששורד יפה וטוב
בנסיעה ארוכה
בערך שעתיים ברכב
כפית וחצי בערךכמה קפה צריך להוסיף לכמות הנ"ל כדי שיהיה טעם מוקה?
את הקערה מניחים בתוך הסיר כשהאש עדיין דולקת?
כן, ולערבב כל הזמן את החלבונים עם הסוכר (והקפה) שלא יקרשו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: