פרווה קרמבו!!! בייתי , טעים, דביק ומתתוקק, רק למי שבאמת אוהב קרמבו!!!

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )

החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו

לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.

אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.

לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -

עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!! :p :p :p

מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
1640298499594.png

1640298528449.png


ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........

ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .

1640298810602.png

וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב :) :)
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל ....... ;)
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
1640298843329.png
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )

החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו

לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.

אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.

לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -

עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!! :p :p :p

מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
צפה בקובץ המצורף 1030068
צפה בקובץ המצורף 1030069

ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........

ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .

צפה בקובץ המצורף 1030073
וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב :) :)
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל ....... ;)
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
צפה בקובץ המצורף 1030074
עכשיו אני פשוט בוהה במסך
בא לי קרמבו!

מהמם.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
נ
אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )

החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו

לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.

אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.

לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -

עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!! :p :p :p

מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
צפה בקובץ המצורף 1030068
צפה בקובץ המצורף 1030069

ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........

ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .

צפה בקובץ המצורף 1030073
וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב :) :)
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל ....... ;)
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
צפה בקובץ המצורף 1030074
נראה מושלם!!
איך קצף ביצים לא מתפרק לאחר כמה שעות?
אוכלים ישירות מהפריזר או כמו קרמבו באמת?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
נ

נראה מושלם!!
איך קצף ביצים לא מתפרק לאחר כמה שעות?
אוכלים ישירות מהפריזר או כמו קרמבו באמת?
הקצף מאד חזק עקב הבישול המקדים.
הוא לא מתפרק !!!
מוציאים עשר דקות קודם, אבל גם ישירות מהמקפיא זה נימוח ונעים לאכילה.
 

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
בכלי עמוק ולא רחב מכניסים אחד אחד ומוציאים חזרה למשטח.
זה נטבל מעולה ללא קושי בכלל.
מתכון ותמונות מדהימות!
אני טובלת בכוס ח"פ שתיייה חמה, מתאים בול בגודל
 
נערך לאחרונה ב:

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
-לזלף במרכז העוגיה הנבחרת קרם כלשהו לפי הרצוי והמצוי.. (למשל קרם נוגט) וסביבו ומעליו לזלף את המרנג כרגיל.
- להוסיף למרנג במהלך החימום מעט קפה (טעם מוקה)
- להוסיף לציפוי השוקולד ברס/פייטה וכל מיני כאלה קרנצ'יים, או לחילופין מיד אחרי הציפוי לזרות תוספת אהובה.
- שדרוג מורכב יותר: קרמבו אלפחורס: לשים בבסיס עוגית אלפחורס, לזלף במרכז ריבת חלב, להוסיף למרנג או לציפוי קוקוס- ניתן לקלות מעט במחבת יבשה. אפשר לצפות בשוקולד לבן, עם או בלי תוספת של מעט ריבת חלב.
- ניתן לשחק גם עם טעמי עוגיות הבסיס על זו הדרך- עוגית לימון, זילוף קרם לימון (או בלעדיו), מרנג, לצרוב מעט עם ברנר/ מצב גריל לרגע אחד, או ציפוי שוקולד לבן,
-לצקת קרמל על המרנג המזולף, במקום או מתחת לציפוי השוקולד. אם מכניסים באמצע אגוז לוז קיבלנו חטיף אגוזי..
 

בנברקית

משתמש מקצוען
אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )

החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו

לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.

אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.

לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -

עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!! :p :p :p

מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
צפה בקובץ המצורף 1030068
צפה בקובץ המצורף 1030069

ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........

ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .

צפה בקובץ המצורף 1030073
וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב :) :)
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל ....... ;)
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
צפה בקובץ המצורף 1030074
יש לי בבית כרגע רק אבקת סוכר.. כמה אני צריכה להמיר, אם בכלל אפשרי?!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה