אין יותר קל להכנה ממנו,
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )
החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו
לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.
אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.
לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -
עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!!
מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........
ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .
מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל .......
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......
אבל חייבים להיות משוגעים לדבר.
קל להכנה מאד וטעים בטרוף - מתאים להגשה כמנה אחרונה , ונחטף בדקות ספורות.
אני רק מגישה אותו לשולחן מסתובבת אחורה להרים את המפית שנפלה - מתרוממת והשולחן ריק מקרמבואים.
יאללה לעבודה.
(המתכון במקורו מהרשת )
החומרים:
4 חלבונים
כוס סוכר
1 סוכר וניל.
ביסקויטים עגולים לתחתית / עוגיות אוראו
לציפוי:
שוקולד מריר מומס / גנש - ריצ' + שוקולד מריר מומס יחדיו.
אופן ההכנה -
בקערת המיקסר שמים 4 חלבונים + כוס סוכר.
מחממים מים בסיר גדול, לאחר שהם רותחים,
מניחים את קערת המיקסר בתוך הסיר עם המים ומתחילים לערבב היטב היטב ללא הפסקה,
עד שהסוכר נמס ומתקבל נוזל צהבהב בהיר שהסוכר נמס בתוכו.
לאחר מכן מעבירים את הקערה למיקסר
ומתחילים להקציף על מהירות גבוהה לפחות 10 דקות,
ומוסיפים תוך כדי את הסוכר וניל.
עד שמתקבלת קציפה לבנה ומבריקה מאד.
זהו - - - - -
עכשיו להרכבה ,
זה החלק הכייפי!!!!
מניחים עוגיות , אני עושה עם אוראו, ומזלפים על כל עוגיה תלולית יפה
בדיוק כך -
ומכניסים למקפיא לכמה שעות טובות.
לאחר שניקית את המטבח והכנת סלטים מהחוברת של @hbecker והמרק מבעבע........
ממיסים שוקולד בכלי עמוק.
מוציאים את הקרמבואים ומטבילים אחד אחד בשוקולד המומס בתוך הכלי .
וכאן אזהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מייד למקפיא ללא שהיות!
לא להראות לבני הבית את התוצרת, כי אז יש סיכוי גדול שלא יהיה מה להכניס למקפיא.
בתאבון רב
ולכאורה הייתי מאחלת לבריאות אבל .......
אז בהנאה ושיהיה לכולנו שבת חורפית מפנקת, עם קרמבו בפה......