מידע שימושי קרם לשיער כשר לפסח למהדרין בדחיפות.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
שלום לכולם יש לנו משפחה גדולה ברוך השם [ובלי עין הרע] ולילדים הקטנים וגם לבנים הגדולים השיער זאת אומרת הפאות לא מסתדרות בלי לשים עליהם קצת ג'ל או קרם לשיער עכשיו כאן אני צריך את עזרתכם בדחיפות אני חיפשתי בשנים האחרונות קרם לשיער וראיתי את הרכיבים שיש בקרם בקיצור בכל סוגי הקרמים והג'לים יש ''נבט חיטה'' ולכן אף פעם לא קניתי ותמיד בפסח הבגדים חדשים ויפים והפאות לצערנו לא.

אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג קרם או ג'ל לשיער כשר לפסח למהדרין עם חותמת אני ישמח נורא, להלן כמה הערות 1. אני גר במרכז 2.אפשר לפנות למייל.

תודה רבה מראש לכולם.

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני יודעת על כאלו שמשתמשים במרכך שיער בלי לשטוף.

תבררו אצל רב אבל אני יודעת ש: פוסקים רבים נוטים להקל בדברים שאינם ראויים לאכילת כלב ולא להתייחס אליהם כחמץ גם אם יש בהם רכיבים בעייתיים.

היכל הקודש

משתמש מקצוען
נכתב ע"י גרנולה;1563479:
אני יודעת על כאלו שמשתמשים במרכך שיער בלי לשטוף.

תבררו אצל רב אבל אני יודעת ש: פוסקים רבים נוטים להקל בדברים שאינם ראויים לאכילת כלב ולא להתייחס אליהם כחמץ גם אם יש בהם רכיבים בעייתיים.

מרכך שיער בלי לשטוף זה טוב מישהו ניסה את זה פעם ???

נעמי.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
דבר ראשון, אני לא חושבת שדבר כזה צריך הכשר, זה לא ראוי למאכל כלב.
דבר שני, אני משתמשת לבנים בלימון טרי, כמה טפטופים ישר על הפיאות, לסרק ולסלסל, זה מחזיק טוב ונותן מראה נהדר.

רררר

משתמש רשום
נוזל כלים בלי מים על שיער יבש- מחזיק את הפאות מצויין כמעט כמו ג'ל

דיני 2013

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מים בתוספת סוכר מעצב מאד יפה!!!
אני כל פסח עושה זאת.

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני עושה כל השנה מים עם סוכר, יש לי מרסס כזה ופעם בשבוע אני ממלאה והפאות שלהם תמיד נראות מקסים!!!
מומלץ לנסות

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ממש ממש לא!!!!
אני כבר שש שנים מרססת מים עם סוכר לכמה ילדים והיה להם כינים בדיוק פעם אחת כשהיה מכה בכיתה של אחד מהם שאחרי טיפול אחד המכה נגמרה!!!

גרפי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מרכך זה אופציה נחמדה, יצא לי בעבר שהשתמשתי בזה כתחליף לקרם. כמעט אותו אפקט

אגוזי

משתמש רשום
תשאל את הרב שלך אם זה דורש הכשר או שזה עוד סוג של ביזנס נחמד לחג

ברכי. ו

בונה אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מצטרפת לשאלה. אולי מישהו יודע על ג'ל שאפשר לפסח??

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
זה לא מכיל חיטה, בעיקרון נמכר רק בחול אפשר בעיקרון להזמין באמזון, אבל לכאורה לא יגיע לחג.
אחד הניקים השיג גם בירושלים, שווה גם בשביל כל השנה-
1649928813149.png

אלו החומרים שהוא מכיל-
1649928971262.png

ננח שמח

משתמש צעיר
דבר ראשון, אני לא חושבת שדבר כזה צריך הכשר, זה לא ראוי למאכל כלב.
דבר שני, אני משתמשת לבנים בלימון טרי, כמה טפטופים ישר על הפיאות, לסרק ולסלסל, זה מחזיק טוב ונותן מראה נהדר.

מים בתוספת סוכר מעצב מאד יפה!!!
אני כל פסח עושה זאת.
אולי רק לי אבל נשמע זוועה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה