איזה עיתון הכי חזק בברכפלד
עניין חדש או ידיעון או רב מכר?
איפה הכי כדאי לספרסם
עניין חדש או ידיעון או רב מכר?
איפה הכי כדאי לספרסם
כנראה שפה מתחילה הבעיה, לדעתי החסרון הכי גדול שלהם שאין פרסום בחינם בסוף בחוברת.אני לא גרה בק"ס,
גם רב מכר במוצאי שבת רק שלרוב בשעה לא רלוונטית.רב מכר בד"כ בראשון ובתיבה.
בעבר זה היה נכון כי היה אצלם את הלוחות זמנים של סופרבוס (נתנו להם את הפרסום בחינם למי ששואל) היום סופרבוס מפרסמים במקום אחר ולכן אצלי בכל אופן ירדה הרלוונטיות שלהםנכתב ע"י תחפושת;795657:אני כמפרסם פירסמתי ב3 העיתונים
הפרסום הכי חזק לדעתי ולפי הנתונים שלי 'עניין חדש'
נכתב ע"י trew;795648:כנראה שפה מתחילה הבעיה, לדעתי החסרון הכי גדול שלהם שאין פרסום בחינם בסוף בחוברת.
אז לידיעתך בענין חדש יש את הלוח הכי גדול - חינם!
וגם לתשומת לבך "זמין" בו סופרבוס פרסמה את הזמנים הוא מבית ענין חדש......
ולעניננו, בענין חדש הגרפיקה הכי מושקעת....
נכתב ע"י פוש;795804:אז לידיעתך בענין חדש יש את הלוח הכי גדול - חינם!
וגם לתשומת לבך "זמין" בו סופרבוס פרסמה את הזמנים הוא מבית ענין חדש......
ולעניננו, בענין חדש הגרפיקה הכי מושקעת....
רק מה שאין לך שם פרסום של הסעות בחינם, שונות בחינם ועוד כמה דברים אחרים, מבחינתי זה הופך להיות לא הכי רלוונטי כי אני לא חושב שמי שיצטרך לשלם כסף כדי לספר לי לאיפה יש הסעה ישלם על זה כשהוא יכול לקבל את זה בחינם (כנ"ל לגבי האחרים).אז לידיעתך בענין חדש יש את הלוח הכי גדול - חינם!
וזה מסביר למה אני יעדיף לקרוא את הפרסומים בספרון הקטן מאשר בחוברת הגדולה, יש פה אולי טעות שיש לי משהו אישי נגד עניין חדש, אז כך לא! והרעיון של הזמנים בחוברת הקטנה זה פשוט גאונות אין לי מושג למה מפסיקים את זה (מה שוב לקרוע את בדף של העיתון ולשמור בתיק למקרה ש..???)וגם לתשומת לבך "זמין" בו סופרבוס פרסמה את הזמנים הוא מבית ענין חדש......
בתור וותיקה אני נוהגת כחדשה. למה? הרי לכם שאלה הרת גורלנכתב ע"י pinati;795771:לדעתי החילוק הוא כזה-
הוותיקים והחדשים
הראשונים יעדיפו את ידיעון ואחר כך רב מכר...
ולשניים אין העדפה מסוימת מה שבא בא!
למה? ככה מרגישה אחת ותיקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: