איך הצלחת אתה לזהות המאפיינים הבולטים? ממש מזהים ברגע!אם למישהו יש שיתוף ועצות איך למצוא את הדברים להדגשה בפנים אשמח...
בגלל זה, נדמה לי, זה קריקטורה ולא פרוטרט...ממש יפה!
האף יותר עגול גם לדעתי, ואני חושב שגם הלסת, ובכלל הפנים רחבות יותר ולא צרות כל כך...
גם אני חשבתי על זה...לדעתי בולט בפרצוף שלו הגבות...
גבה למעלה כזאת, בולטת?
אצלו זה גם מעיד הרבה על האישיות המעניינת...גם אני חשבתי על זה...
סתם בכללי, נראה לי שבכל פרצוף אפשר מאוד להבליט/להגחיך את הגבות, זה מאפיין די בולט....
ודאי, אבל ברור שכל הרעיון של איור קריקטורה של אדם ספציפי הוא דיוק מסוים בתוי הפנים שלו, והגזמה שלהם במקומות שמתאימים...בגלל זה, נדמה לי, זה קריקטורה ולא פרוטרט...
ב"ה עשיתי הרבה...איך הצלחת אתה לזהות המאפיינים הבולטים? ממש מזהים ברגע!
אני לא משהו בגוף...לדעתי היד שמחזיקה את המיקרופון קצת מוזרה, לא?
איזה פרצוף למשל עשית אם לא הביאו לך את המטרנה בזמן? כזה או אולימאז שנולדתי עושה רק פרצופים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: