ניסיתי. כנראה שבזק איפסו לי את הראוטר ? ואין לי את הסיסמא ושם משתמש ?ניסיתם להפעיל מחדש את הראוטר?
הוא מוגדר טוב? או שייתכן שמשהו התאפס בהגדרות וצריך לוודא שהוא מוגדר טוב.
ניסיתי. כנראה שבזק איפסו לי את הראוטר ? ואין לי את הסיסמא ושם משתמש ?ניסיתם להפעיל מחדש את הראוטר?
הוא מוגדר טוב? או שייתכן שמשהו התאפס בהגדרות וצריך לוודא שהוא מוגדר טוב.
אין בעיה שיש תקלה זה בסדר, אבל היחס והגישה המתעלמת מהלקוחות מאוד פוגעת ומכאיבה, וואטסאפ פרסמה הודעה, אר אל לא פרסמו הודעה ולא חזרו לטלפונים שהשאירו למוקד הודעות, עד עכשיו אנחנו הפסדנו עכשיו תורם להפסיד.אתם חווים עכשיו תקלה בשירות ההדעות וואטסאפ?
ללמדך שתקלות שיש לא רק אצל החרדים
הבעיה אצל נטפרי או באר אל אינטרנט?אני עברתי חברה הבוקר.
עובד מקסים אגב.
התייחסות מזעזעת עבור הלקוחות.
מעל 4 הודעות שהשארתי במוקד ההודעות, ואף אחד לא חזר.
באר אל יש קריסה טוטאלית וטוטליטארית.הבעיה אצל נטפרי או באר אל אינטרנט?
אשמח לשמוע המלצות על חברות נוספות
טל: 038010333תוכלי לתת פרטים על יוסי תקשורת?
טלפון, ומחירים?
לא נותן לרשום מייליםכל מי שעדיין חווה בעיה בגלישה או בדברים שקשורים אליה אשמח לסייע. מייל 0526991723
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לסייעהבעיה אצל נטפרי או באר אל אינטרנט?
אשמח לשמוע המלצות על חברות נוספות
כן, רק צריך להמתין ...אר אל עונים בטלפון עכשיו?
כל מי שעדיין חווה בעיה בגלישה או בדברים שקשורים אליה אשמח לסייע. מייל 0526991723
yishai @ isp.net.il
יש כאן נציג של RLאר אל עונים בטלפון עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: