לבני ברק שיפרו את האוטובוסים ויש כעת אוטובוסים ישירים של פחות משעה נסיעה.מבחינה תחבורה ציבורית על סמך ההתנסות שלי המצב לא וואו, יש מקומות שיש אליהם תחבורה טובה כמו ירושלים ואשקלון אבל לבני ברק התחבורה קשוחה וגם לאשדוד התחבורה צריכה להשתפר.
חידשת לילבני ברק שיפרו את האוטובוסים ויש כעת אוטובוסים ישירים של פחות משעה נסיעה.
לגבי תכנות, יש כאלו שעובדות מהבית.
האמת שאני לא יודעת כי אני לא משתמשת בהם, אבל אפשר לבדוק במידע תחבורה. אגב, תלו מודעות באזור הקהילה וחבד על השינוי והתחנות.חידשת לי
הם עוברים בתוך העיר ממש או בקסטינה?
וואוהאמת שאני לא יודעת כי אני לא משתמשת בהם, אבל אפשר לבדוק במידע תחבורה. אגב, תלו מודעות באזור הקהילה וחבד על השינוי והתחנות.
עריכה: עכשיו בדקתי וזה עובר בחבד.
עדיין מחפשת מידע? אם כן אשמח לעזוראשמח לדעת על הקהילה הלטאית, כולל, עבודה (תכנות) ,תחבורה, מחירים וכו'...
תודה רבה!!!!!
כן תודה!!עדיין מחפשת מידע? אם כן אשמח לעזור
הקהילה מגוונת, מורכבת בעיקר מבוגרי ישיבות וסמינרים מהמיינסטרים החרדי, כוללת אברכים וקובעי עיתים לתורה.כן תודה!!
כל מידע יעזור ....וגם מה הסגנון של הקהילה?
תודה רבה!!הקהילה מגוונת, מורכבת בעיקר מבוגרי ישיבות וסמינרים מהמיינסטרים החרדי, כוללת אברכים וקובעי עיתים לתורה.
ומנשים העוסקות במגוון תחומים (אני מתכנתת למשל)
המעלות העיקריות: קהילה חמה, מקבלת ולא חופרת. הרבה ירוק, שקט ושלוה, הקרבה המשמעותית למרכז (הפריפריה הכי מרכזית כבר אמרו?)
(25 דקות למרכז בית שמש, 40 דקות לירושלים וכ40 דקות לבני ברק, כאשר הדרך לא פקוקה) ו-- מחירי הדיור כמובן
חסרונות: שכנים שאינם שתו"מ, תחבורה לא מספיק מפותחת, העדר חנויות חרדיות (אם כי הנושא בשיפור, נפתחו לאחרונה כמה חנויות ביגוד חרדי, בנוסף על כמה שקימות כבר כגון לידר וכדו.
יש חסד במהלך שיפוץ לקראת פתיחת סניף חדש בתקופה הקרובה (לשעבר שופרסל)
מה גם שבמרחק 15 דקות נסיעה את בלב האזור החרדי של אשדוד שמשופע במיטב הרשתות החרדיות)
לגבי מוסדות לימוד לילדים וכוללים, אשמח לפרט אם רלונטי.
אם יש לך שאלות ספציפיות אענה בשמחה
בעיקרון התחבורה הבין עירונית יוצאת מצומת קסטינה שזה 15-20 דקות באוטובוס פנימי. חוץ מהקו לבני ברק שעובר בחב”ד ושל אשדוד. יש אוטובוס לירושלים כל חצי שעה- שעה, עד למרכזית ירושלים, לא לשכונות.תודה רבה!!
וכן, לגמרי אשמח לפירוט ...
כמובן אם לא קשה ....
הבנתי שהתחנה לירושלים רחוקה קצת מהאזור זה נכון??? ומזה תחבורה לא מספיק מפותחת??? כמה כן??
ואשמח לדעת על עבודות(תכנות).....איפה את עובדת???באזור???
תודה!!
למרכזית ירושלים, לא לשכונות.
ישנו קו המגיע לצומת רמות בתדירות יפה, איני זוכרת את מספרוהבנתי שהתחנה לירושלים רחוקה קצת מהאזור זה נכון??? ומזה תחבורה לא מספיק מפותחת??? כמה כן??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: