דרוש מידע קריאת צריכה במד מים

יעקב 11

משתמש פעיל
אשמח לעזרה איך סופרים את הספרות במד המים בתמונה, מה כמות המים שהספרה האדומה מציינת ומה הכמות שהספרות השחורות מציינות
דהיינו איך אני יודע מה הצריכה שלי?
תמונה שעון.jpg

תודה רבה!

יעקב 11

משתמש פעיל
האדומות מציינות עשרות ליטרים או מאות?
האם המידע מוסמך? סליחה על השאלה רק זה פשוט קובע לי כמה לשלם אז חשוב לי לדעת שהמידע מוסמך

תודה רבה

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
אם אתם רוצים לרדת לרזולוציה הזאת אתם צריכים לחשב לפי 3 השעונים עם המחוגים האדומים שהם יוצרים את הספרה האדומה בטור ממספרים

לי אין כרגע אפשרות להסביר לכם
אם לא תהיה מתנדבת אחרת זה יהיה רק בבוקר

STARS.

משתמש רשום
אשמח לעזרה איך סופרים את הספרות במד המים בתמונה, מה כמות המים שהספרה האדומה מציינת ומה הכמות שהספרות השחורות מציינות
דהיינו איך אני יודע מה הצריכה שלי?צפה בקובץ המצורף 1826453
תודה רבה!
תשאלי ילדים הם הכי מבינים תמיד ילדים חופרים לי במד מים בבנין ולעפמים גם שוברים אז הם בטח יודעים

shani123

משתמש מקצוען
בכדי לחשב את כמות השימוש
את צריכה לדעת מה היה המספר במונה בתחילת השימוש
ואז מחשבים 14 פחות XX - ויוצא כמות השימוש

בני2

משתמש מקצוען
כל ספרה היא עשירית מהמספרה שלפניה, השחורות זה קוב, האדומות זה עשירית מקוב- כלומר מאות ליטרים, וכן הלאה בשעונים הקטנים יש עשרות ליטרים וליטרים ו100 סמ"ק.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה