חייכו זו אני:)
משתמש רשום
איפה אפשר ללמוד את זה?
יש לחרדים? (מבחינת תוכן וסביבה)
אשמח לשמוע.
יש לחרדים? (מבחינת תוכן וסביבה)
אשמח לשמוע.
השאלה היא... איפה לומדים להמציא את זה כראוי....תעשו בדיוק כמו האחרים
תמציאו לבד
אני שואלת במלוא הרצינות!השאלה היא... איפה לומדים להמציא את זה כראוי....
גרפולוגיה הרבה יותר מדעי ומדויק משאר הדברים.השיטות שוות לגרפולוגיה אסטרולוגיה קריאה בקפה ושאר הדמיונות בתחום
צריך ללמוד איך לתת תיאורים כללים שיכולים להתאים כמעט לכל אחד, ומשפטים דו צדדיים, כמו - אתה מאוד חכם ונבון אבל לפעמים מרגיש שזה לא בא לידי ביטוי וכו'
כמובן שתוך כדי המפגש עם הלקוח, בזהירות ובעדינות לדלות פרטים מכוונים כדי לדייק יותר בהמשך וכו'
להריץ כמה טסטים על קרובי משפחה וחברים כדי לראות שהעסק עובד, ואפשר לפתוח קליניקה
קשה יהיה לי לומר לך שקיימת אצלך טעות בדימוי הזה כשלא חווית בעצמך את ההבדלים.השיטות שוות לגרפולוגיה אסטרולוגיה קריאה בקפה ושאר הדמיונות בתחום
צריך ללמוד איך לתת תיאורים כללים שיכולים להתאים כמעט לכל אחד, ומשפטים דו צדדיים, כמו - אתה מאוד חכם ונבון אבל לפעמים מרגיש שזה לא בא לידי ביטוי וכו'
כמובן שתוך כדי המפגש עם הלקוח, בזהירות ובעדינות לדלות פרטים מכוונים כדי לדייק יותר בהמשך וכו'
להריץ כמה טסטים על קרובי משפחה וחברים כדי לראות שהעסק עובד, ואפשר לפתוח קליניקה
התשובות (לפחות שלי) הם לגמרי ברצינותהרגתם את הבנאדם.
אין לכם תשובה? דפדפו לאשכול הבא. שאלו כאן ברצינות, למה לרמוס?
כל אלה הם אותם דברים בעיניך??התשובות (לפחות שלי) הם לגמרי ברצינות
אם יש בסיס ל"מדע" הקריאה בכף היד, אז צריך לחפש את המומחים ובעלי הידע
אם אין בסיס, אז צריך לחפש את המומחים בתקשורות בפסיכולוגיה בהכרת נפש האדם ובמניפולציות
כל זה בהנחה שהרצון לעסוק בתחום הוא למרות שאין לו בסיס
ממש לאכל אלה הם אותם דברים בעיניך??
למה החלטת בכזאת נחרצות כזאת שלא ניסיתי?חבל שיש אנשים שינסו בכל מה שלא נראה להם נכון והגיוני לעשות צחוק ולזלזל
משהו אחד אפשר להגיד לכל מי שמנסה לזלזל בגרפולוגיה ובכף היד וכו''
אם אתה לא ניסית ואתה מדבר מהשערה אז פליז אל תדבר
יש מצב שאחרי שתיחשף לדבר ותראה את אמיתתה אז גם אתה תסכים עם הדברים
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: