דרוש מידע קריאה בכף יד

יוספי

משתמש צעיר
השיטות שוות לגרפולוגיה אסטרולוגיה קריאה בקפה ושאר הדמיונות בתחום
צריך ללמוד איך לתת תיאורים כללים שיכולים להתאים כמעט לכל אחד, ומשפטים דו צדדיים, כמו - אתה מאוד חכם ונבון אבל לפעמים מרגיש שזה לא בא לידי ביטוי וכו'
כמובן שתוך כדי המפגש עם הלקוח, בזהירות ובעדינות לדלות פרטים מכוונים כדי לדייק יותר בהמשך וכו'
להריץ כמה טסטים על קרובי משפחה וחברים כדי לראות שהעסק עובד, ואפשר לפתוח קליניקה

הנורמלית האחרונה

משתמש מקצוען
צריך ללמוד איך לתת תיאורים כללים שיכולים להתאים כמעט לכל אחד, ומשפטים דו צדדיים, כמו - אתה מאוד חכם ונבון אבל לפעמים מרגיש שזה לא בא לידי ביטוי וכו'
כמובן שתוך כדי המפגש עם הלקוח, בזהירות ובעדינות לדלות פרטים מכוונים כדי לדייק יותר בהמשך וכו'
גרפולוגיה הרבה יותר מדעי ומדויק משאר הדברים.
מכירה מישהי שארגנה מפגש בנות דודות ואמרה שיש לה חברה שיודעת לקרוא בכף יד- אותה חברה נכנסה והתחילה לקרוא על כל אחת מה היא- כולן היו בהלם ואז הבת דודה שארגנה אמרה להן שהיא אמרה לחברה שלה מה להגיד על כל אחת...

בכור גבריאלי

משתמש רשום
קשה יהיה לי לומר לך שקיימת אצלך טעות בדימוי הזה כשלא חווית בעצמך את ההבדלים.

בנוגע לקריאה בקפה- זה אכן עניין מאוד מצחיק וכואב שיש לכאורה כמו פתיות שכזו לאנשים ובפרט לנשים.

אבל קריאה בכף יד, או שלא ראית בעצמך כאלו שמבינים בתחום או שנפגשת בדמויות מוזרות ולא במבינים אמיתיים.

דווקא הכרתי שני רבנים ז"ל שיבלט"א רב ליטאי ידוע שנמנה כיום מגדולי הדור אישר לי את צדקותם ואת הבנתם הענקית בנושאים הללו, אפילו שהוא כן אמר לי שלכתחילה לא כדאי להיכנס לנושא הזה ורק ללכת בתום עם ה', שאותם שני רבנים ז"ל היו אומרים לך בפרטי פרטים דברים שיש אותם רק אצלך ומתי בדיוק השידוך שלך יגיע ומה יהיו העיכובים וכן כל פרט, אלא שכל אחד מאותם רבנים בחר להתחמק בחכמה מאחד הפרטים שחזרתי ושאלתי ורק אחרי שעברתי תקופה קשה שאם הייתי יודע עליה לפני כן- הייתי בטוח מת מרוב צער או גורם בידיים להארכת התקופה הקשה הזו מרוב פחד וחששות ורק אחרי מעשה- אמר לי אותו גדול ליטאי שזה היה הרמז בדברי אותם רבנים ז"ל במה שאמרו לי בצורה שלא אבין דבריהם.

אבל שוב, בכלליות- הם אמרו לי דברים שאין בבירור במישהו אחר והם קיימים רק בי.

ואפילו שגרפולוגיה אינה דומה לקריאת כף יד שלה יש קבלה מהאר"י ז"ל עדיין ויש על כך ספרים מגורי האר"י כמו "שושנת יעקב" ועוד, גם גרפולוגיה אינה עוד דמיון כמו של 'קריאה בקפה' וכו'. לא.

היה לי רב בישיבה שנגע לי ללב ביודעו את כל מה שהיה מעיק עלי בפרטי פרטים כשהיה עוזר לי לצאת מהמועקה וכשהוא קולע בדיוק למטרה ויודע מה מעיק עלי ותמיד הייתי מתפלא על כך וכשסיפרתי את זה לחבר בישיבה- הוא אמר לי שידוע לו שאותו רב למד גרפולוגיה (כנראה כדי לדעת איך להועיל לתלמידים בישיבה).

נערך לאחרונה ב:

יוספי

משתמש צעיר
יש גם אנשים שנשבעים שהומאופתיה עוזרת להם, למרות שלא הצליחו בשום מחקר רציני להוכיח תועלת כלשהי, וזה עוד משהו עם השפעה גופנית
על אחת כמה וכמה כמשודבר בתחום נפשי/התנהגותי שיכולת השכנוע העצמי עובדת שעות נוספות

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
חס ושלום להשוות בין קריאה בכף היד לבין שאר מה שנאמר כאן,
כדאי להתבונן בזוהר הקדוש פרשת יתרו עמוד ב, שכתב מפורש שניתן לדעת על פי שרטוטי הידים, והאריך שם מאד [כמה עמודים] לבאר את חכמת כף היד, כל הקווים וההצטלבויות וכו' וכו' , וכן מה שכתב על כך הרמב''ן באריכות

אבל כבר כתבו גדולי הדורות שבימינו פחות בקיאים בכך, ואם אין מסורת של גדולי ישראל מדור לדור, הרי שזה הגיע מניחושי אדם ולא מדברי רבותינו זי''ע.

יוספי

משתמש צעיר
הרגתם את הבנאדם.
אין לכם תשובה? דפדפו לאשכול הבא. שאלו כאן ברצינות, למה לרמוס?
התשובות (לפחות שלי) הם לגמרי ברצינות
אם יש בסיס ל"מדע" הקריאה בכף היד, אז צריך לחפש את המומחים ובעלי הידע
אם אין בסיס, אז צריך לחפש את המומחים בתקשורות בפסיכולוגיה בהכרת נפש האדם ובמניפולציות
כל זה בהנחה שהרצון לעסוק בתחום הוא למרות שאין לו בסיס

חייכו זו אני:)

משתמש רשום
התשובות (לפחות שלי) הם לגמרי ברצינות
אם יש בסיס ל"מדע" הקריאה בכף היד, אז צריך לחפש את המומחים ובעלי הידע
אם אין בסיס, אז צריך לחפש את המומחים בתקשורות בפסיכולוגיה בהכרת נפש האדם ובמניפולציות
כל זה בהנחה שהרצון לעסוק בתחום הוא למרות שאין לו בסיס
כל אלה הם אותם דברים בעיניך??
32.png
:sneaky:

Esty Levy

משתמש פעיל
אולי כדאי להתייעץ אם כאלו שכבר למדו את התחום ועוסקות בו.

נעים זמירות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
הגה"צ ר' יעקב מאיר שכטר שליט"א ידוע כבקי בחכמת כף היד, כמובן שזה לא מאה אחוז, בורא עולם משנה עיתים ולמחליף זמנים ואינו כפוף לשום דבר, אבל ודאי שיש לדברים אלו שורש בתוה"ק.

אהרן ושלמה

משתמש רשום
חבל שיש אנשים שינסו בכל מה שלא נראה להם נכון והגיוני לעשות צחוק ולזלזל
משהו אחד אפשר להגיד לכל מי שמנסה לזלזל בגרפולוגיה ובכף היד וכו''
אם אתה לא ניסית ואתה מדבר מהשערה אז פליז אל תדבר
יש מצב שאחרי שתיחשף לדבר ותראה את אמיתתה אז גם אתה תסכים עם הדברים
תודה

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
משהו יפה בעניין, שהרב בידרמן מספר
שיש יהודי מירושלים שהוא מכיר אותו והוא יודע לקרוא בכף היד באמת
והוא אמר שבעשרת ימי תשובה כל יום משתנים הקווים
כי עושים תשובה אז העתיד של האדם משתנה
וכל אחד יכול לראות את זה, פשוט לצלם את היד במכונת צילום או מצלמה
ולראות את ההבדלים בימים שאחרי
הוא אמר שזה בדוק ומנוסה
(כמובן למי שלא יודע הקווים הקטנים הם גם משמעותיים ולא להסתכל רק על הגדולים והעמוקים)

נערך לאחרונה ב:

יוספי

משתמש צעיר
חבל שיש אנשים שינסו בכל מה שלא נראה להם נכון והגיוני לעשות צחוק ולזלזל
משהו אחד אפשר להגיד לכל מי שמנסה לזלזל בגרפולוגיה ובכף היד וכו''
אם אתה לא ניסית ואתה מדבר מהשערה אז פליז אל תדבר
יש מצב שאחרי שתיחשף לדבר ותראה את אמיתתה אז גם אתה תסכים עם הדברים
תודה
למה החלטת בכזאת נחרצות כזאת שלא ניסיתי?
אכן אני מסכים איתך שהוויכוח (אם יש כזה בכלל, ס"ה כוונתי לתת עצה טובה למי שהתעניין בתחום) הוא קשה ולא לגמרי הוגן
הרי מי שלא מאמין וכל שכן כשניסה וראה שאין תוצאות, מגיע ממקום רציונלי ומעשי ומוכח (לפחות לדעתו), ובהינתן הוכחה נגדית ישנה את דעתו
אבל מי שטוען שכן עזר לו הוא בערך מעיד על עצמו שאפשר "לעבוד" עליו בקלות, תחושה ועמדה לא ממש טובה ונעימה, אז ברור שיתעקש ויתחפר בעמדתו ולא יזוז ממנה

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה