דרוש מידע קרה משהו לנטפרי?? פתאום החסימה נעלמה...

מצב
הנושא נעול.

אני וביתי

משתמש מקצוען
מי ששם לב כבר ארבעה אנשים העידו שנפלה להם החסימה לכמה שעות
והתורה אמרה על פי שניים עדים יקום דבר
למסקנה מי שירצה להכחיש ולעגל פינות תמיד הוא יצליח
אבל מי שמחפש אמת מצא אותה כבר בהודעות הראשונות ב"ה
שבת שלום וחודש טוב
דבר ראשון עדות זה בבית דין. באיסורים עד אחד נאמן ואם אני רואה שהמעיד בעצמו עדיין משתמש באינטרנט הפרוץ של נטפרי מה אני יגיד?!
ב לא העידו שיש להם וויפרי.
ג אחת העדויות המרכזיות לא הביא בסיס מספיק לסיפור שלוקה בחסר ברגע שמתחילים חקירה ודרישה זה פתאום נשמע אחרת.
ד כנל מי שיש הרגשה שמחפש סיפורים מכל הכיוונים כמו שהובא לעיל אני אישית פחות קונה.

נאמנות

משתמש פעיל
מי ששם לב כבר ארבעה אנשים העידו שנפלה להם החסימה לכמה שעות
והתורה אמרה על פי שניים עדים יקום דבר
למסקנה מי שירצה להכחיש ולעגל פינות תמיד הוא יצליח
אבל מי שמחפש אמת מצא אותה כבר בהודעות הראשונות ב"ה
שבת שלום וחודש טוב
כבר כתבתי שיש לזה פתרון מאוד פשוט שמונע את זה: וייפרי
עדיין לא הצלחת להוכיח שהתכנה הזו מותקנת אצלך במחשב כך שאין למילים שלך תוקף של עדות, מה שהתוכנה הזו עושה הוא דבר ממש פשוט: למנוע גלישה ברשת שאינה מסוננת ע"י נטפרי
לסיכום, הוצאת כאן שם רע על נטפרי (לאו חמור בפני עצמו) בלי שהצלחת להוכיח שבכלל גלשת ברשת שלהם, הרבה יותר הגיוני שגלשת על wifi של השכן שלך, דבר שהיה נמנע אם היית מתקין וייפרי במחשב שלך

נערך לאחרונה ב:

~yg~

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
האם היתה מותקנת אצלכם תכנת וייפרי בזמן התקלה?
לא, אבל בוודאות זו היתה נפילה ולא שעלינו על רשת אחרת,
אני זוכרת אפילו ששאלתי את נטפרי על זה, אם זה יכול להיות שפשוט עלינו על רשת של שכן,
ואמרו לנו שבמקרה הזה באמת נפלה החסימה.
ואני לא מבינה מה כזה הזוי בזה, זו תקלה שיכולה לקרות, גם אם זה קרה לאנשים בודדים, ופעם בחיים.

אני זוכרת אפילו ששאלתי את נטפרי על זה, אם זה יכול להיות שפשוט עלינו על רשת של שכן,
ואני לא מבינה מה כזה הזוי בזה, זו תקלה שיכולה לקרות, גם אם זה קרה לאנשים בודדים, ופעם בחיים.
זה קצת מוזר בגלל שהסינון יושב על הספק, את התקלה הספק היה אמור לסדר, כי אם זו היתה בעיה בנטפרי זה היה אמור להשפיע על כל הלקוחות

טוב מאוד

משתמש מקצוען
כמו שכתבו לפני
אם היה לך וויפרי לא היה קורה לך כזה דבר!

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בדיוק בשבת הבן שלי סיפר לי שביום רביעי בערב האינטרנט היה פתוח לגמרי. הייתי בהלם. ולא אין לי וויפרי כח זה מחשב לא שלי.
אבל מממש ננלחצתי​

בדיוק בשבת הבן שלי סיפר לי שביום רביעי בערב האינטרנט היה פתוח לגמרי. הייתי בהלם. ולא אין לי וויפרי כח זה מחשב לא שלי.
אבל מממש ננלחצתי​
אם אין לכם וייפרי הוא יכול בכל רגע להתחבר ל-WIFI פרוץ לגמרי
בהחלט יש לכם ממה להלחץ...

~yg~

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כמו שכתבו לפני
אם היה לך וויפרי לא היה קורה לך כזה דבר!
לא התלוננתי ולא האשמתי אף אחד
רק סיפרתי שזה יכול לקרות, כי זה קרה גם לי
אני לא מבינה מאיפה בכלל הגיעו לכל הוויכוחים כאן.

טוב מאוד

משתמש מקצוען
לא התלוננתי ולא האשמתי אף אחד
רק סיפרתי שזה יכול לקרות, כי זה קרה גם לי
אני לא מבינה מאיפה בכלל הגיעו לכל הוויכוחים כאן.
בהרשמה לנטפרי הם מודיעים שזה יכול להיות.
ולכן הם הביאו פתרון של וויפרי.
זה הכול.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה