משהו קצת אחר במרקם של ריבה חריף/מתוק
מתאים להמון שימושים - תיבול גבינות, למריחה על לחם עם חמאה
בסיס תיבול לעוף ולבשר, עם פיתה חמה,
הטעם מתוק / חריף ואתם שולטים על החריפות
ככל שתוסיפו פלפל חריף זה יתקבל יותר חריף - אתם תחליטו לבד
חומרים:
פלפל חריף - לפי הטעם
פלפל אדום מתוק ובשרני
1/2 כוס חומץ
1 כוס סוכר רגיל
1 תפוח מסוג גראנד
מכינים:
מכניסים למעבד מזון את הפלפלים והתפוח (התפוח ופלפל חריף מגולען) ומפעילים בפולסים
מחממים בסיר את החומץ והסוכר ומוסיפים את תכולת מעבד המזון
מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב עד שמסמיך
רצוי לאחסן בצנצנת זכוכית זה נשמר במקרר המון זמן
אפשר גם להקפיא
מתאים להמון שימושים - תיבול גבינות, למריחה על לחם עם חמאה
בסיס תיבול לעוף ולבשר, עם פיתה חמה,
הטעם מתוק / חריף ואתם שולטים על החריפות
ככל שתוסיפו פלפל חריף זה יתקבל יותר חריף - אתם תחליטו לבד
חומרים:
פלפל חריף - לפי הטעם
פלפל אדום מתוק ובשרני
1/2 כוס חומץ
1 כוס סוכר רגיל
1 תפוח מסוג גראנד
מכינים:
מכניסים למעבד מזון את הפלפלים והתפוח (התפוח ופלפל חריף מגולען) ומפעילים בפולסים
מחממים בסיר את החומץ והסוכר ומוסיפים את תכולת מעבד המזון
מבשלים על אש קטנה תוך ערבוב עד שמסמיך
רצוי לאחסן בצנצנת זכוכית זה נשמר במקרר המון זמן
אפשר גם להקפיא