אי פה אי שם
משתמש מקצוען
גם בעזה - מערכת החינוך עברה ללמידה מהבית.
עשרים פעוטות נהרגו ביום הראשון.
עשרים פעוטות נהרגו ביום הראשון.
באותו עניין, מספרים שיש מחסור של פסטה בסופרים, על כל הפסטות שיש במחסן כבר כתוב 'נאפה לאחר הפסח'..
ולגוץ ששולח מלא קבצים ביחד...
אני מקווה שנט פרי יפתחו את התמונות לפני שהאשכול ינעל....
תוכלי לכתוב אותי בצוואה אם תדבקי?אני לא רוצה להבהיל אף אחד, אבל נגיף הקורונה יתפשט באופן בלתי הפיך בקרוב .
האופן העיקרי להידבקות הוא דרך שטרות כסף.
יש לאסוף את כל השטרות שברשותכם בעזרת כפפות והניחו אותם במעטפה אטומה מחוץ לדלת שלכם.
מחר בבוקר אגיע לאסוף את המעטפות .
או שכן או ש....לא נורא...
הן יכולות לעבוד מהבית....
שוקל להמליץ לפרוג להשאיר אחד כזה, וכך לא 'נזהם' את האשכולות הרציניים שלהםזה האשקול הכי משחרר שהיה אי פעם
זה כנראה בגלל האשכול
לא הבנתי ,חסר להם אנשים? אז למה עשו את זה עכשיו? היו עושים מחרהודעה רצינית!!!!
תושבי בני ברק שערים ויש ביכולתם להגיע לשמחת חתן וכלה שמתחתנים עכשיו באולמי קונקורד שיגיעו הזמר מנחם טוקר מגיע יש צלם מנהל האולם הגיע ותזמורת גם הגיעה
בואו נראה את האחדות היהודית
צפה בקובץ המצורף 620697
מחר זה כבר לא חוקילא הבנתי ,חסר להם אנשים? אז למה עשו את זה עכשיו? היו עושים מחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: