תמיד חיפשתי את המתכון של הקצפת בגלידריות
זאת ששמים על ופל בלגי למשל,
שהיא טעימה כמו שמנת מתוקה אבל רכה ואוורירית כמו הקצפת הפרווה.
ניסיתי ותהיתי כמה הרכבים ונראה לי שעליתי על המתכון:
הקצפתי ריצ'
הוספתי לקצף חלב מרוכז (בערך 200 מ"ל) רק לכמה סיבובים של המקצף וזהו.
קיבלתי קצפת לבנה רכה, שאפשר לזלף לצורות יפות
פוטוגנית הרבה יותר מהשמנת המתוקה
וטעימה כמו קצפת חלבית
(וגם יותר זולה, במקרה שהכנתי את החלב המרוכז לבד...)
בקיצור - מושלמת...
מאמצת את זה לכל עוגות היומולדת. כולל עוגת מספרים...
זאת ששמים על ופל בלגי למשל,
שהיא טעימה כמו שמנת מתוקה אבל רכה ואוורירית כמו הקצפת הפרווה.
ניסיתי ותהיתי כמה הרכבים ונראה לי שעליתי על המתכון:
הקצפתי ריצ'
הוספתי לקצף חלב מרוכז (בערך 200 מ"ל) רק לכמה סיבובים של המקצף וזהו.
קיבלתי קצפת לבנה רכה, שאפשר לזלף לצורות יפות
פוטוגנית הרבה יותר מהשמנת המתוקה
וטעימה כמו קצפת חלבית
(וגם יותר זולה, במקרה שהכנתי את החלב המרוכז לבד...)
בקיצור - מושלמת...
מאמצת את זה לכל עוגות היומולדת. כולל עוגת מספרים...