נראה לי...
במחילה. אני בשום אופן לא זוכרת מאיפה המתכון, יתכן מאחד הסרטונים שעלו באשכול הסרטונים...
אם מישהי מכירה ויודעת להוסיף קרדיט אני ממש אשמח!!
קג חזה עוף טחון
חצי כוס ציר עוף/ירקות (מומלץ לא לוותר! משדרג ברמות!! אני תמיד מקפידה כשאני מכינה מרק להגניב שקית/שתיים של מים למקפיא...) אם אין אפשר מים עם תבלינים
2 כפות גדושות מיונז (לא להפחית. חבל. זה העסיסיות. ושתי כפות לקילו זה לא הרבה...)
1 או טיפה יותר כוס פירורי לחם
1 כפית אבקת קארי (גדושה)
1 כפית פפריקה (כנל)
מלח פלפל
מערבבים הכל. מניחים במקרר להתייצבות. אם אחרי הקירור עדיין לא מספיק יציב להוסיף טיפה פירורים.
מחממים תנור על 210 מעלות, מניחים בקרקעית תבנית עם מים (האדם יוצרים את הקריספיות)
ליצור קציצות או אצבעות. לגלגל בפירורי לחם. לשים בתבנית משומנת.
להכניס לתנור ולאפות כ20 דק מכל צד
לשים לב כשפותחים את התנור לא לעמוד מולו יוצאת מסה אדירה של אדים רותחים!!!
זהו. טעים שעד שתנסו לא תדעו...
במחילה. אני בשום אופן לא זוכרת מאיפה המתכון, יתכן מאחד הסרטונים שעלו באשכול הסרטונים...
אם מישהי מכירה ויודעת להוסיף קרדיט אני ממש אשמח!!
קג חזה עוף טחון
חצי כוס ציר עוף/ירקות (מומלץ לא לוותר! משדרג ברמות!! אני תמיד מקפידה כשאני מכינה מרק להגניב שקית/שתיים של מים למקפיא...) אם אין אפשר מים עם תבלינים
2 כפות גדושות מיונז (לא להפחית. חבל. זה העסיסיות. ושתי כפות לקילו זה לא הרבה...)
1 או טיפה יותר כוס פירורי לחם
1 כפית אבקת קארי (גדושה)
1 כפית פפריקה (כנל)
מלח פלפל
מערבבים הכל. מניחים במקרר להתייצבות. אם אחרי הקירור עדיין לא מספיק יציב להוסיף טיפה פירורים.
מחממים תנור על 210 מעלות, מניחים בקרקעית תבנית עם מים (האדם יוצרים את הקריספיות)
ליצור קציצות או אצבעות. לגלגל בפירורי לחם. לשים בתבנית משומנת.
להכניס לתנור ולאפות כ20 דק מכל צד
לשים לב כשפותחים את התנור לא לעמוד מולו יוצאת מסה אדירה של אדים רותחים!!!
זהו. טעים שעד שתנסו לא תדעו...