יצאו מעולה ממש.
לא מרגישים טעם של פסח
את פירורי הלחם המרתי בקמח שקדים. לא הרגישו את טעם השקדים
לא השתמשתי בקמח תפו"א מכיון שהוא מניב מרקם צמיגי
אפשר לכאורה להמיר בשקדים טחונים אבל אני מאמינה שטעם השקדים יהיה יותר דומיננטי
ל-15 קציצות בינוניות
2 קופסאות טונה במים [חבל על השמן הוא מיותר]
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה
כ-1 כוס קמח שקדים
מועכים מעט את הטונה כדי לשבור את החתיכות שלו.
מוסיפים את יתר הרכיבן ומערבבים לעיסה שנוח ליצור ממנה קציצות. היא יכולה להיות מעט דביקה, אבל רק מעט.
משהים למספר דקות על השיש.
מחממים שמן לטיגון. בידיים לחות יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להשחמה נאה.
לא מרגישים טעם של פסח
את פירורי הלחם המרתי בקמח שקדים. לא הרגישו את טעם השקדים
לא השתמשתי בקמח תפו"א מכיון שהוא מניב מרקם צמיגי
אפשר לכאורה להמיר בשקדים טחונים אבל אני מאמינה שטעם השקדים יהיה יותר דומיננטי
ל-15 קציצות בינוניות
2 קופסאות טונה במים [חבל על השמן הוא מיותר]
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט פפריקה
כ-1 כוס קמח שקדים
מועכים מעט את הטונה כדי לשבור את החתיכות שלו.
מוסיפים את יתר הרכיבן ומערבבים לעיסה שנוח ליצור ממנה קציצות. היא יכולה להיות מעט דביקה, אבל רק מעט.
משהים למספר דקות על השיש.
מחממים שמן לטיגון. בידיים לחות יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד להשחמה נאה.