ההבדל היחיד בין משהו שפנה לבד, לבין מי שפנה דרך חברה- זה החלוקה של הכסף...דרך חברה / עו"ד / פרטי
נשמח לכל מידע בנושא דרך מי וכיצד.
נ.ב - מהי אמינותה וסיכויי ההצלחה של החברה המרכזית למימוש ...
תודה רבה!ההבדל היחיד בין משהו שפנה לבד, לבין מי שפנה דרך חברה- זה החלוקה של הכסף...
לכן הם ככ מפרסמים, רוצים להתחלק בקצבאות של אנשים תמימים, חולים וזקנים.
בעבר ביטוח לאומי היה קשוח, חשב שבאים לגנוב אותו, כיום, מי שזכאי, מאשרים לו אוטומטי קצבה...
(קצבה מביטוח לאומי היא לא פיצוי על סבל, כאב שיש לאדם, - הקצבה מיועדת לאנשים שעקב מצבם הרפואי לא יכולים לעבוד ולהתפרנס...)
אם זאת אבחנה חדשה, שבעקבותיה, האדם צמצם/עזב את העבודה - יש סיכויים גבוהים לקצבה זמנית
צריך פשוט לקרא באתר של ביטוח לאומי מה תנאי הזכאות
אפשר להתייעץ בשלב הראשוני עם יד מכוונת
סוכרת, אאל"ט זה אוטומטי 40% נכות, אין קצבה אם אין אכע.
לכל המחלות הכרוניות, יש אחוזי נכות קבועים, לפי סוג הטיפול. גם אם האדם מתפקד פיקס עם הטיפול הזה...
בנוסף, אם עקב המצב הרפואי האדם הוריד אחוזי משרה ל70% ומטה - יש אפשרות לקבל קצבת פנסיית נכות מקרן הפנסיה וזה ממש בקלות...
(מספיק אישור מרופא משפחה, עדיף רופא תעסוקתי על עבודה של 70% משרה או פחות)
מבוגר.מדובר על ילד או מבוגר?
התנאים כתובים מאוד ברור באתר.תודה רבה!
אני מתעניין יותר לגבי סיכויי הצלחה לגבי סוכרת סוג 1...
ובאיזה אופן הכי כדאי.
איך אפשר ליצור איתו קשר?יש בעיריית ב"ב אחד בשם הרב גולדנטל שמתעסק עם הדברים ומייעץ בחינם , תנסו לדבר איתו ולראות
אני לא יודע מה אמינותה,נ.ב - מהי אמינותה וסיכויי ההצלחה של החברה המרכזית למימוש ...
הוא לא בעריית בני ברק אלא בלשכה לפניות הציבור של דגל התורהיש בעיריית ב"ב אחד בשם הרב גולדנטל שמתעסק עם הדברים ומייעץ בחינם , תנסו לדבר איתו ולראות
אשמח לדעת לכמה זמן אושרה לך הקצבה, והם זה לצמיתות?embi@
מנסיון אישי לאחר נסיון להגיש לבד ( בעזרתו של הרב גולדנטל) התיק נפל גם בערעור וגם בערעור בבית משפט
הגשתי מחדש אחרי חצי שנה דרך החברה למימוש זכויות וקיבלתי קצבה של 65% אכ"ע,
מידע אישי בתחום של מימוש זכויות מה שנכתב לעיל בהחלט לא נכון, ברוב רובם של המקרים רופאי ביטוח לאומי מסתכלים בעיקר על התפקוד של האדם ולא רק יבש לפי המחלה שהוא סובל ממנה,
מה שהכי כדאי לעשות זה להגיש (בנוסף למכתב רפואי ותוצאות בדיקות דם ) דו"ח תפקודי מרופא מקצועי-אנדוקרינולוג שאומר שהאיזון גרוע, ושמצבי היפו/ היפר מובילים לחוסר ריכוז/ אי יכולת לתפקד בבית/ איחורים וחיסורים תכופים לעבודה, שיתואר מצב שהמחלה בעצם משבשת את החיים בין בבית ובין בעבודה
ואם יש גם גרפים של הסנסור שמראים הרבה מצבי היפו והיפר-זה מעולה
בכל מקרה כדאי לנסות להגיש מי שכבר ניסה לבד ונדחה, אין סיבה לא לנסות דרך חברה כי מנסיון- הם יודעים הרבה פעמים את העבודה ומכירים את הניואנסים....
בהצלחה רבה רבה!!!!
מה הקשר ילדים?צריך בשביל זה גם ילדים?
ואם יש תלוש זה מפריע?
ובכמה כסף מדובר?
ולכן אינסטלטורים מפרסמים, הם רוצים ברשעות מסויימת לעשוק נשים מבוגרות שלא יודעות להוציא אוצרות מהצנרת. ולכן מוסכניקים מפרסמים, ולכן עורכי דין מפרסמים, ולכן רופאי שינים מפרסמים וכו'ההבדל היחיד בין משהו שפנה לבד, לבין מי שפנה דרך חברה- זה החלוקה של הכסף...
לכן הם ככ מפרסמים, רוצים להתחלק בקצבאות של אנשים תמימים, חולים וזקנים.
לא מכירה משהו שזכאי ודחו אותו, ביטוח לאומי זאת לא קו]ת צדקה וגם לא כספי פיצויים על סבל או מצוקה בריאותית/נפשית/כלכליתולכן אינסטלטורים מפרסמים, הם רוצים ברשעות מסויימת לעשוק נשים מבוגרות שלא יודעות להוציא אוצרות מהצנרת. ולכן מוסכניקים מפרסמים, ולכן עורכי דין מפרסמים, ולכן רופאי שינים מפרסמים וכו'
קיצע'ר
זה נכון בעקרון.. לא תמיד. יש מקרים שאתה כן צריך לדעת איפה מתקילים אותך.
אני אישית נעזרתי בה, שירות יעיל ומהיר, וידע רחב מאוד בתחום.
שרי 0527689331
עוד מספר של מישהו אמין מאוד שיצא לי להתעסק איתו בהנ"ל
דוד
029950600
לא מבין בזה, לכן הלכתי בסיוע כנ"ל וזה עבד, בדיוק כפי שהחזרי מס ניתן לעשות לבד ובכל אופן מידי שנה אני עושה את זה בצורה מסודרת עם יועצת מס, כנראה ענין של אופי.לא מכירה משהו שזכאי ודחו אותו, ביטוח לאומי זאת לא קו]ת צדקה וגם לא כספי פיצויים על סבל או מצוקה בריאותית/נפשית/כלכלית
אבל למה ללכת למשהו שלוקח כסף, מי שלא מבין בזה יפנה ליד מכוונת והם יעזרו לו.לא מבין בזה, לכן הלכתי בסיוע כנ"ל וזה עבד, בדיוק כפי שהחזרי מס ניתן לעשות לבד ובכל אופן מידי שנה אני עושה את זה בצורה מסודרת עם יועצת מס, כנראה ענין של אופי.
אני כן מכיר מישהו שהלך לבד ולא הצליח
למרות שהוא באמת היה גבולי והוציא הרבה כסף לרופא פרטי שנתן לו אישור, וזה לא עזר.
לא ניסיתי.אבל למה ללכת למשהו שלוקח כסף, מי שלא מבין בזה יפנה ליד מכוונת והם יעזרו לו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: