אם הוא יודה זה יהיה בגידה! הוא פה לכל המליונים העשוקים!!!בכולופן, הנושא שלנו הוא ההתפרעות של טראמפ וחוסר היכולת להודות בתבוסה.
לא מובן?!?
ואגב, טראמפ הוא עוף חול כידוע, נכשל רבות ואלוף לקום. לא נראה לי שזה הבעיה שלו כעת.
אם הוא יודה זה יהיה בגידה! הוא פה לכל המליונים העשוקים!!!בכולופן, הנושא שלנו הוא ההתפרעות של טראמפ וחוסר היכולת להודות בתבוסה.
במחילה, ההשוואה לאל גור אינה ממן הענין.אם כבר השוואות, אז למי שבאמת גנבו לו את הבחירות -
אל-גור, שנגזל ע"י בוש הבן.
הוא ויתר כי בית המשפט אמר את דברו.
והיו לו את כל הסיבות להילחם, ובכל דרך, כולל פריצה לקפיטול,
אבל הוא אדם מהוגן ולא מופרע.
דמות ממלכתית.
יש שיאמרו פראייר, כנראה בצדק.
להבדיל מטראמפ שפשוט לא יודע להפסיד.
ההבדל הוא בשורש האם היה כאן זדון או שגגה.מה זה משנה לנגזל מה היה המניע, תקלה או גניבה?
יופי של רפרנס היסטורי. לא ממש הבנתי את הקשר לעצם הטענה.אם כבר השוואות, אז למי שבאמת גנבו לו את הבחירות -
אל-גור, שנגזל ע"י בוש הבן.
הוא ויתר כי בית המשפט אמר את דברו.
והיו לו את כל הסיבות להילחם, ובכל דרך, כולל פריצה לקפיטול,
אבל הוא אדם מהוגן ולא מופרע.
דמות ממלכתית.
יש שיאמרו פראייר, כנראה בצדק.
להבדיל מטראמפ שפשוט לא יודע להפסיד.
תאר לעצמך שהיית עושה זאת. היית רק מחזק את הקונספירציה על סתימת פיות המחנה הלאומי - רפובליקני ונסיון השתלטות המיעוט השמאלני...טוב,
אז אם הייתי מנהל את הפורום הייתי כותב כך:
"חברה, תודה לכולם על הדיון עד עכשיו. הוא מיותר לגמרי וזה לא המקום.
מי שרוצה להמשיך להגיב באשכול זה שיואיל נא להתמקד בכתיבה, בהגשה, בדימויים וכ"ו של ראש.
בניגוד לכל המוסכמות, כאן התוכן פחות חשוב.
תודה רבה"
אבל אני לא המנהל כאן
אז אני ישמור את כל זה בבטן
בוודאי אתה מתנגד נחרצות להוראת בית המשפט על איסור להקרין את הסרט 'ג'נין ג'נין' ברחבי מדינת ישראל...
שלא תהיה טעות - אני בעד לאסור את הקרנת הסרט.אם להשוות...
אז היה צריך לחכות 19 שנה ו7 ערעורים בבתי משפט עד שהיו חוסמים את טראמפ.
אבל כנראה שחופש הביטוי אמור לשרת צד אחד..
שאסור לה להגביל את חופש הביטוי
וכשהמדינה אסרה להשמיע את 'הסלע האדום' ב 1958?ולכן כשהמדינה באה ואוסרת להקרין סרט מסוים, זה הרבה יותר חמור מחברה כזו ואחרת שחוסמת את טראמפ.
אכן. זה בדיוק מה שבאתי לומר.גם ל'חופש הביטוי' היקר יש גבולות.
הכל נכון ביחס לארץ, אם כי, חופש הביטוי בארצות הברית הוא חסר גבולות, שלא כמו בארץ. (אבל - בואו נבדיל בין חופש הביטוי לדמוקרטיה, אלו שני דברים).אכן. זה בדיוק מה שבאתי לומר.
נכון. אבל פותח האשכול משום מה החליט שהם דבר אחד.(אבל - בואו נבדיל בין חופש הביטוי לדמוקרטיה, אלו שני דברים).
חופש ביטוי הוא אחד מעקרונות היסוד של דמוקרטיה.(אבל - בואו נבדיל בין חופש הביטוי לדמוקרטיה, אלו שני דברים).
נכון. אבל פותח האשכול משום מה החליט שהם דבר אחד.
גם ל'חופש הביטוי' היקר יש גבולות.
כולנו מסכימים שלחופש הביטוי נכון להציב גבולות.אכן. זה בדיוק מה שבאתי לומר.
נכון.חופש ביטוי הוא אחד מעקרונות היסוד של דמוקרטיה.
פגיעה בו היא פגיעה בדמוקרטיה, בדומה לפגיעה בחופש הבחירה או כל עקרון מהותי אחר.
אמת שההגדרה "קץ הדמוקרטיה" היא מוקצנת מעט, כדרכן של כותרות - אבל התוכן, בבסיסו, נכון.
להכריח אי אפשר. לבקר - בהחלט כן.נכון.
אבל הפגיעה ב'חופש ביטוי' הופכת לפגיעה בדמוקרטיה כשגוף ממשלתי אוסר פרסום של תוכן כזה או אחר, למרות שהוא לא מסית וגורם לאלימות או הגבלות אחרות.
אי אפשר להכריח בשם 'חופש הביטוי' את 'יתד נאמן' לפרסם דעות של 'הפלס'. למשל...
ביקורת היא דבר חשוב תמיד.להכריח אי אפשר. לבקר - בהחלט כן.
גוף שפועל באופן לא שקוף, לא אובייקטיבי ולא דמוקרטי יזכה ובצדק לכינוי "פראבדה" וליחס ספקני ומסויג.
ואם הדברים נכונים לגבי בטאון מפלגתי שמצהיר על השולחן על היותו "שופר" של נרטיב (או השקפה) מסוים,
הם נכונים פי כמה לגבי גופי תקשורת שמתיימרים לייצג את מעוז הליברלזם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: