דרוש מידע קפריסין-מישהי היתה לאחרונה בלגונה הכחולה?

ליס

משתמש רשום
ביחס לאופי המקום מדובר במלון שאינו כולו בבעלות יהודית/ דתית עם בריכה כללית פתוחה ברחבה שבין בניני המלון, על כל המשתמע מכך. [למשל לא נעים להיות בחדר הצופה על הבריכה ועוד].
אך דווקא לגבי הכשרות יש לשים לב במיוחד, המלצה חמה כדאי לברר היטב את נושא הכשרות שם, האם זה אכן כשרות למהדרין כפי הסטנדרטים בארץ [למשל: ירקות עלים שאינם מגידול מיוחד וללא בדיקה של כל עלה, מוצרים שאין עליהם ציון הכשר ואינם מופיעים בליסט של קפריסין... ועוד] וכל זאת לפני שאיכות ההשגחה כמובן נגזרת מרמתו של המשגיח במקום. [יש שם מטבח כשר ובקומה אחרת מטבח כללי שאינו כשר]. וכמובן במידה והמשגיח אינו ברמה היאותה אין מדובר על כשרות של רבנות, אלא... . אציין שיש במרחק נסיעה מהמלון גם בית חב"ד המפעיל מסעדה, שרמת הכשרות בה נחשבת טובה יותר.
כמו כן ביחס לשבת אין עירוב מחוץ לבניני המלון כלל, כדי לטלטל בתוך המלון שמענו שנעשו בשעתו שכירויות אבל עדיין צריך לעשות בערב שבת עירוב על פת [תוכלו לשאול רב שיסביר לכם כיצד לעשות זאת.]

נערך לאחרונה ב:

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אשמח לדעת פרטים על הכשרות על אופי המקום והאם מתאים לחרדים?
כמו שכתבה @ליס
מאוד לא מומלץ
יש מלונות יותר זולים באירופה, כשרים גלאט
מציינת בתור לדון לכף זכות, שהירקות המתולעים העליים (חסה וכו') זה לא בכל מקום בעולם כך .
הטמפרטורה הייחודית של הארץ היא זו שגורמת להם להתליע

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הייחודית של הארץ היא זו שגורמת להם להתליע
מבירור עם משגיחי כשרות, בכל מקום בעולם כולל ארצות קרות מאוד הירקות העליים מאוד נגועים וכמעט בלתי ניתן לנקות הרמטית , וודאי שלא בכמות מוסדית לבית מלון או מסעדה.
והרי מספיק שתשאר תולעת אחת קטנה...
ויש הרבה יותר..

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
מבירור עם משגיחי כשרות, בכל מקום בעולם כולל ארצות קרות מאוד הירקות העליים מאוד נגועים וכמעט בלתי ניתן לנקות הרמטית , וודאי שלא בכמות מוסדית לבית מלון או מסעדה.
והרי מספיק שתשאר תולעת אחת קטנה...
ויש הרבה יותר..
תודה שהערתם את תשומת ליבי!

oritdi

משתמש פעיל
אני הייתי בלגונה הכחולה לפני שנתיים בערך - אבל בחורף, וגם אז היה כל מיני..
לא הייתי הולכת לשם בקיץ, כמו שכתבו למעלה, הבריכה לעיני כל..
ולא כל המלון בבעלות דתית,
זה מעבר לכל מיני חוויות לא נעימות שהיה לנו שם, ואני לא רוצה לפרט ולהוציא שם רע,
המבין יבין..

נ.ח

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אשמח מאוד למידע עדכני על המלון מעוניינת להגיע ....
או שיש לכם רעיונות למלונות אחרים שם

אסתי בראון

משתמש מקצוען
אשמח מאוד למידע עדכני על המלון מעוניינת להגיע ....
או שיש לכם רעיונות למלונות אחרים שם
מומלץ יותר ללכת למלון קרוב לבית חבד
לבית חבד עצמה יש מסעדה בשרית וכמה דקות הליכה יש מסעדה חלבית מצויינת
הפערים במחיר של מלון כשר לעומת מלון שאינו כזה בתוסת עלויות של מסעדות בחוץ, עדיין גבוהים מאד

טיילן

משתמש חדש
מומלץ יותר ללכת למלון קרוב לבית חבד
לבית חבד עצמה יש מסעדה בשרית וכמה דקות הליכה יש מסעדה חלבית מצויינת
הפערים במחיר של מלון כשר לעומת מלון שאינו כזה בתוסת עלויות של מסעדות בחוץ, עדיין גבוהים מאד
איזו מסעדה חלבית יש שם?
ידוע לי שבית חבד מפעיל מסעדה בשרית וסעודות שבת, אך על חלבית לא שמעתי..

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה