מדהימה באמת!
כלומר, התמונה צריכה לכלול ילד או תינוק או ניו בורן כולל בגד, ובנוסף חפץ או אוכל או חיה (אפשר לשלב) ורקע באותו הצבע.
זה באמת לטעמי היה אמור להימחק...ואם כבר מדקדקים כל מי שללא תינוק או ילד אמור להימחק זה קצת יותר בולט .
אני רואה עיוות באצבעות, בעיקר ברגל.צפה בקובץ המצורף 1670149
@מנהל ai העלתי את התמונה הזו לאתגר והיא נמחקה- כתבו לי בצלצול שזה בסיבת "עוות אצבעות"- אין בתמונה הזו אצבעות מעוותות, ויש דווקא באתגר כמה תמונות עם אצבעות מעוותות שלא ראיתי שמחקו אותם...
שלא לדבר על הילדים המעוותים באשכולות אחרים בפורום...
אני מחכה להסבר.
איך האצבע הזו מגיעה מהיד השניה? לי זה בלט כעיוות. נסו לדמיין יצירה זו כזוכה באתגר, זה סביר?!הגזמת!
בתמונה שלי (של הטנק) ראו בקטן אצבע נוספת של תינוק שבהחלט גם יכול להיות אצבע מהיד השניה! ממש ממש לא בולט ולא מעוות,
כפי שפירטתי, יש שלא הבינו בהתחלה את הכלל הזה, ולכן לא מחקתי.ואם כבר מדקדקים כל מי שללא תינוק או ילד אמור להימחק זה קצת יותר בולט .
קראת את חוקת האתגרים או שנחמד להתנגח?וכן למה לכל הפחות לא העברת לנספח?
כל ענייני האתגרים פה הם דמוקרטיה בתפארתה, שלא כמו בפורומים אחרים שפותח האתגר בוחר את הזוכים. זה לא סותר שאם יש יצירה שאינה עומדת בכללי האתגר, דינה להימחק. זכות הבחירה מוקנית לאחר אישור ועדת הבחירות...באופן כללי לדעתי לפחות, רצוי כמה שפחות להתערב בבחירת הקהל אם הציבור אוהב משהו גם אם זה לא בדיוק בדיוק לפי הכללים בא ניתן לעם להחליט ולא נקבע בשבילו, בטח לא על דקדוקי עניות שכאלו, כוחה של דמוקרטיה.
הכל צבע אחד אפור כולל עור הפנים והידיים זה לפי ככככככככככככללללל הכללים !!! כל השאר דינם להימחק באופן מיידי ומוחלט!!!!
הצבע האחיד נאמר על הבגדים, החפצים, הרקע. לא על הדמות שחייבת להיות ריאליסטית.קראו היטב את תיאור האתגר
יש די הרבה תמונות מעוותות.אני רואה עיוות באצבעות, בעיקר ברגל.
אדרבה, אם יש יצירות מעוותות באתגר, מוזמנים לדווח!
1. גם לי נמחקו אתמול תמונות על עיוות חלקי אצבעות .שימו לב, המון יצירות עלו עם חלקי גוף מעוותים,
זה נוגד את כללי הפורום, ואין מצב לתמונה מעוותת להשתתף באתגר!
לדעתי זה חלק מהטכניקה של יצירת תמונה.תכלס זה לקחת רעיון של פורום צילום ולהעביר לפורום AI...
אבל רעיון טוב אז למה לא...
לא בדיוק הבנתי מה הכוונה בשם ?@מון בלאן
יצירה מדהימה.
נראה לי שהכוונה באתגר היא שהעיקר בתמונה יהיה ילד או תינוק עם חפץ כל שהוא
ורק עכשיו הבנתי מה השם שלך אומר מגניב.
שביקשת ליצור תמונה עם MONT BLANC ; )לא בדיוק הבנתי מה הכוונה בשם ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: