קנית מדפסת

עקיבֶא.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר לשימוש משרדי ויש לי התלבטות על HP או סמסונג וא"כ איזה דגם בסכום של בערך בסביבות ה1000 ש"ח + הדפסה דו צדדית

IQ

משתמש צעיר
מנסיון מצויין עם מדפסת HP בשימוש משרדי שוטף (במחיר ובדגם שונים מהצורך שאתה מגדיר, ולכן אני לא מציינת דגם מסויים אלא בכלליות) - מומלץ!
ומנסיון מצויין נוסף עם "פרידיו", דרכם רכשנו את המדפסת ואת הטונרים התואמים - מומלץ גם כן. שירות מהיר ואדיב ומחירים טובים. תמצאו אותם בקלות ברשת.
בהצלחה!

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לנו היה מדפסת לייזר צבעוני לא משולבת של HP ולא הינו מרוצים היה לזה בעיות כבר מההתחלה עכשיו אנו גם מחפשים לקנות וחושבים אולי על ברדר. אולי משהוא יודע אם מומלץ לנסות באופיס דיפו?

hagitfel

משתמש חדש
רציתי לייעץ לך בקשר למדפסת לקנות
א. מחיר המדפסות אינו דיון יש לי ואתמול קניתי מדפסת משולבת פקס וסורק ומעתיק ב-280 ש"ח של HP ב. הבעיה בייעוץ היא מחיר הטונרים והדיו שתשלם אח"כ ועל זה אני מציע לך צור קשר לפני שאתה קונה בכדי שאוכל לחסוך לך כ7500 ש"ח מינימום שתשלם על הדיו-טונר בהמשך השנה יש לי פטנט דיו שאתה מקבל ממני כמות דיו שעולה לך בתשלומים 7500 ש"ח עבור מחסניות דיו שתשלם בתשלומים של 100-200 ש"ח במשך השנה סה"כ לשנה בערך 7500 ש"ח בתשלומים ועם פטנט הדיו שלי תשלם על אותה כמות דיו (חצי ליטר דיו)=במחסנית רגילה יש באזור ה5ML של דיו) 150 ש"ח בלבד כדאי ליצור קשר לפני ההחלטה!!!! יחיאל 052-7134596

hagitfel

משתמש חדש
א. מחיר המדפסות אינו דיון יש לי ואתמול קניתי מדפסת משולבת פקס וסורק ומעתיק ב-280 ש"ח של HP ב. הבעיה בייעוץ היא מחיר הטונרים והדיו שתשלם אח"כ ועל זה אני מציע לך צור קשר לפני שאתה קונה בכדי שאוכל לחסוך לך כ7500 ש"ח מינימום שתשלם על הדיו-טונר בהמשך השנה יש לי פטנט דיו שאתה מקבל ממני כמות דיו שעולה לך בתשלומים 7500 ש"ח עבור מחסניות דיו שתשלם בתשלומים של 100-200 ש"ח במשך השנה סה"כ לשנה בערך 7500 ש"ח בתשלומים ועם פטנט הדיו שלי תשלם על אותה כמות דיו (חצי ליטר דיו)=במחסנית רגילה יש באזור ה5ML של דיו) 150 ש"ח בלבד כדאי ליצור קשר לפני ההחלטה!!!! יחיאל 052-713459

hagitfel

משתמש חדש
א. מחיר המדפסות אינו דיון יש לי ואתמול קניתי מדפסת משולבת פקס וסורק ומעתיק ב-280 ש"ח של HP ב. הבעיה בייעוץ היא מחיר הטונרים והדיו שתשלם אח"כ ועל זה אני מציע לך צור קשר לפני שאתה קונה בכדי שאוכל לחסוך לך כ7500 ש"ח מינימום שתשלם על הדיו-טונר בהמשך השנה יש לי פטנט דיו שאתה מקבל ממני כמות דיו שעולה לך בתשלומים 7500 ש"ח עבור מחסניות דיו שתשלם בתשלומים של 100-200 ש"ח במשך השנה סה"כ לשנה בערך 7500 ש"ח בתשלומים ועם פטנט הדיו שלי תשלם על אותה כמות דיו (חצי ליטר דיו)=במחסנית רגילה יש באזור ה5ML של דיו) 150 ש"ח בלבד כדאי ליצור קשר לפני ההחלטה!!!! יחיאל 052-713459

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה