קניתם דירה בזמן האחרון?
אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מידע על כל ההוצאות הנלוות לקניה
ובכמה בערך זה מסתכם
חוץ מהמתווך, יועץ משכנתאות, עורך דין
מה עוד?
תודה!
זה לא דירה חדשהשמאי 680 שח
הובלה
יועץ משכנתאות
עורך דין
חיבור לגז
בדירה חדשה:
חיבור לחברת חשמל
האמת שאוכל לשלוח לך רשימה ממש מלאה, רק תכתבי אם מדובר בדירה חדשה או לא
כמובן שיש הבדל האם עוברים לדירה חדשה או ישנה, בדירה חדשה זה מאוד תלוי בתפריט של הקבלן, ובדירה ישנה במצב טוב יש סיוד ,הובלות ,אגרות שונות ומשונות כגון רישום בטאבה, הוצאת תסריט, שמאי ועוד, ובכל בית יש תמיד שיפוצים קטנים, בקיצור שהמצב של הדירה מצוין צריך לחשבן מינימום 15000 ש"ח.קניתם דירה בזמן האחרון?
אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מידע על כל ההוצאות הנלוות לקניה
ובכמה בערך זה מסתכם
חוץ מהמתווך, יועץ משכנתאות, עורך דין
מה עוד?
תודה!
בהנחה ששיפוצים זה הוצאה שתלויה ביכמובן שיש הבדל האם עוברים לדירה חדשה או ישנה, בדירה חדשה זה מאוד תלוי בתפריט של הקבלן, ובדירה ישנה במצב טוב יש סיוד ,הובלות ,אגרות שונות ומשונות כגון רישום בטאבה, הוצאת תסריט, שמאי ועוד, ובכל בית יש תמיד שיפוצים קטנים, בקיצור שהמצב של הדירה מצוין צריך לחשבן מינימום 15000 ש"ח.
ביטוח חיים, וביטוח דירה, עלות משוערכת לזוג כ120 ש"ח חודשי, כמו כן בלקיחת משכנתא יש אגרת פתיחה אינני זוכר של כמה מה שבטוח זה משתנה בגובה המשכנתא, הוצאת תסריט מוציאים מהעיריה בשביל הרישום, ויש רשויות שגובים עמלה כמאה ש"ח.בהנחה ששיפוצים זה הוצאה שתלויה בי
מה אני חייבת לשלם,רישום בטאבה, הנה תשובה, כמה זה עולה?
הוצאות תסריט, מה זה?
אם אני לוקחת משכנתא הבנתי שצריך לעשות ביטוח כלשהו, זה נכון? איזה? כמה עולה?
עכשיו אני ממוקדת יותר בשאלה?
הפתיחה של התיק משכנתא בסביבות 1500ביטוח חיים, וביטוח דירה, עלות משוערכת לזוג כ120 ש"ח חודשי, כמו כן בלקיחת משכנתא יש אגרת פתיחה אינני זוכר של כמה מה שבטוח זה משתנה בגובה המשכנתא, הוצאת תסריט מוציאים מהעיריה בשביל הרישום, ויש רשויות שגובים עמלה כמאה ש"ח.
מקפיצה, תוכלי לצרף רשימה? (לדירה חדשה)שמאי 680 שח
הובלה
יועץ משכנתאות
עורך דין
חיבור לגז
בדירה חדשה:
חיבור לחברת חשמל
האמת שאוכל לשלוח לך רשימה ממש מלאה, רק תכתבי אם מדובר בדירה חדשה או לא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: