וודאי,משנה מאד לצריכה של הדלק
מעניין אותי... בכמה?מוכר קורולה 2004 במצב מצוין למי שמענין אותו..
אחלה אוטו.ניסאן טידה שנת 2008 מומלץ? בעיות יתרונות
13000 גמישמעניין אותי... בכמה?
מה הכוונה?אחלה אוטו.
נהיגה משעממת (מכונת כביסה).
אז לא מעניין אותי.13000 גמיש
אין הרבה כוח ותגובה זריזה.מה הכוונה?
כמה אתה רוצה להשיג כזה רכבאז לא מעניין אותי.
כמה ק"מ?כמה אתה רוצה להשיג כזה רכב
180כמה ק"מ?
לא חושב שהמחיר מוגזם.כמה אתה רוצה להשיג כזה רכב
זה אמר שמשנה הבאה יש שתי טסטים בשנה,מוכר קורולה 2004 במצב מצוין למי שמענין אותו..
אינני יודע במדויק אבל נראה לי שאתה טועה הקורולה כידוע מאוד מבוקשת ואפי' אם לא נתייחס למחירון שעומד על 11 ולסכומים שדורשים ביד2 שעומדים על 13 בערך עדיין לי בעצמי כבר היו הצעות של 11 של אנשים שרצו לסגור (בשבוע שאני מפרסם)לא חושב שהמחיר מוגזם.
אבל עדיין יהיה קשה לך למצוא קונה ביותר משמונה.
בהצלחה.
כשיש לך מישהו שמעביר ב200 שח זה לא כזה נורא בפרט כשמדובר ברכב שיכול לעבור טסטים לבדזה אמר שמשנה הבאה יש שתי טסטים בשנה,
זה סיוט מניסיון
הדרנא בי.אינני יודע במדויק אבל נראה לי שאתה טועה הקורולה כידוע מאוד מבוקשת ואפי' אם לא נתייחס למחירון שעומד על 11 ולסכומים שדורשים ביד2 שעומדים על 13 בערך עדיין לי בעצמי כבר היו הצעות של 11 של אנשים שרצו לסגור (בשבוע שאני מפרסם)
איך בדיוק הוא 'עובר טסט לבד'?כשיש לך מישהו שמעביר ב200 שח זה לא כזה נורא בפרט כשמדובר ברכב שיכול לעבור טסטים לבד
מכרתי בניסן 2005ב11 פלוס ועוד עם תקלה של 600 שחכשיש לך מישהו שמעביר ב200 שח זה לא כזה נורא בפרט כשמדובר ברכב שיכול לעבור טסטים לבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: