איזה דגם זה?אני קניתי שבוע שעבר בקרן בני בישיבות מכונה של בוש 7 ק"ג
המליצו על זה מאד.
לבנתיים מרוצה מאד, מכונה בעברית.
מישהו?את הדגם שהמליצו כאן WAN24251IL אין כבר להשיג בחנויות? הוא ישן? או שאתם יודעים על חנות שמוכרת אותו?
וכן לגבי בוש דגמים 20051, 2006 מישהו מכיר ויודע אם מומלץ?
אני קניתי בוש 20051 7 קילואת הדגם שהמליצו כאן WAN24251IL אין כבר להשיג בחנויות? הוא ישן? או שאתם יודעים על חנות שמוכרת אותו?
לפי מה קנית אותה?המליצו לך עליה? כי המוכר המליץ לי עכשיו אבל הבנתי שהיא חדשהאני קניתי בוש 20051 7 קילו
בנתיים אצלי מס' חודשים
מאוד מרוצה
האמת שקניתי בגלל הגודל שלהלפי מה קנית אותה?המליצו לך עליה? כי המוכר המליץ לי עכשיו אבל הבנתי שהיא חדשה
ותוכניות קצרות?האמת שקניתי בגלל הגודל שלה
שהתאים לי לחדר כביסה הפצפון שלי.
היא יחסית קטנה יותר ממכונות אחרות של 7 ק''ג
וב''ה היא מכבסת מעולה מגוון תוכניות
מכילה כמות יפה של בגדים
די שקטה
יש תוכנית של 13 דקות שזה רק סחיטה ועוד אחת של 22 דק'- בערך שנראה לי סוג של כביסה ביד וזה פחות שימושי ליותוכניות קצרות?
הדגם הזה עדיין מומלץ? או שהוא כבר ישן ולא מביאים אותו?בוש WAN24251IL
7 ק"ג
מרוצה מאוד ב"ה
הדגם הספציפי הזה לא קיים בכל מקום והמליצו לי עליו במיוחד.
לוקח פחות חשמל ומים מדגמים אחרים ומנקה ברמה אחרת.
גם אני, והיא ממש מעולהאני קניתי בוש עברית דרך קרן בני הישיבות והיא מעולה,
יש אשכול שלם כאן בפרוג על המכונה 20178 שקרן בני הישיבות מוכרים ושם כתבו שזה דגם מיושן שאפשר למכור רק לחרדים וזה מסדרה 4 בזמן שיש היום מכונות מסדרה 8 וכו' וכו', לכן אני לא מעוניינת לקנות אותה אלא מכונה טובה יותר,למרות שבאשכול הנוכחי יש המון המלצות דווקא עליה,מבלבל...גם אני, והיא ממש מעולה
אני קניתי לפני 5 חודשים דרך ביטון. יתכן שעדיין יכול לספק אותה.את הדגם שהמליצו כאן WAN24251IL אין כבר להשיג בחנויות? הוא ישן? או שאתם יודעים על חנות שמוכרת אותו?
כנ"לאני קניתי בוש עברית דרך קרן בני הישיבות והיא מעולה,
יש אותה גם לגיסתי וגם לשוויגר שלי אותה מכונה בדיוק רק באנגלית,
וכולנו מרוצות.
אמרו לה שזה מכונה שמוציאה צ'פים ועוד כל מיני רינונים אחריםיש אשכול שלם כאן בפרוג על המכונה 20178 שקרן בני הישיבות מוכרים ושם כתבו שזה דגם מיושן שאפשר למכור רק לחרדים וזה מסדרה 4 בזמן שיש היום מכונות מסדרה 8 וכו' וכו', לכן אני לא מעוניינת לקנות אותה אלא מכונה טובה יותר,למרות שבאשכול הנוכחי יש המון המלצות דווקא עליה,מבלבל...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: