כמה כו"ס וכמה יצא לך הכל?לאחר בירור קניתי לפני חודש מזגן תדיראן סולו,
ממה שהבנתי, תדיראן זו החברה המומלצת ביותר היום .
שילמתי מחיר סביר, ואספקה מהיום למחר .
ב'שיא החשמל והמיזוג' .
גם המתקין עשה רושם של בחור ישר ואמין .
כמדומני שיש לי כח ורבע ,כמה כו"ס וכמה יצא לך הכל?
אני עשיתי לפני חודש סקר שוק מאוד מאוד רציני (5 מזגנים), והחנות הכי זולה עם ההמלצות הכי טובות, היה חנות 'סולטן מוצרי חשמל' מבני ברק, לא נראה לי שיש עוד חנות בארץ עם כזה הרבה המלצות (ואני לא מכיר אותם משום צומת ולא גר בבני ברק).אנחנו צריכים לקנות עכשיו כמה מזגנים ונשמח להמלצות על חנויות זולות ומומלצות וכמובן על דגמים נבחרים
תודה!
לא יודע ממי שמעת אבל זה לא נכון, אני לא שאלתי (רק) חנויות כי כל חנות מרוויחה ממה שהיא משווקת, אני שאלתי בעיקר מתקינים וטכנאי מזגנים.שמעתי שהשרות של תדיראן די גרוע וגם בחורף המנועים שלהם קופאים,
אני קניתי תדיראין ג'וי, המחיר לא רלוונטי כי קניתי כמות (5) עם כ"ס שונים.אשמח לדעת איזה דגם קנית וכמה עלה
עשיתם דרכם גם התקנה? איך המתקינים שלהם?לקראת מעבר דירה עשינו בירור קבוצתי ב-5 חנויות בנתיבות השוואת מחירים, בא.ל.מ. יצא הכי זול, יותר זול מקרן בני הישיבות.
לא, חבר התקין לי.עשיתם דרכם גם התקנה? איך המתקינים שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: