דרוש מידע קניתם באתר קסטרו? השתמשתם בקופון מפועלים? שאלה דחופה לי.

מיכל ויס

משתמש סופר מקצוען
אין מספר טלפון של שירות לקוחות?
עניתי כאן
אין אופציה של טלפון לסניף
כשהם מתקשרים שיבואו לאסוף חבילות המוכרות מתקשרות מהטלפון האישי
שירות לקוחות טלפוני - מה שידוע לי כבר לא פעיל מספר שבועות
במייל - פעם אחת ענו לי תוך כמה שעות. בשאר הפעמים - לא חזרו גם אחרי שבועיים
אין טעם לנסות, לדעתי
בגלל הקופון של פועלים יש שם כאוס מוחלט
תיגשו פיזית

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
אם מעניין אתכן- סוף הסיפור-
שלחתי שוב מכתב לישראכרד, ומסתבר שהם זיכו אותי על ה50 ש"ח, ועכשיו הם הולכים לריב עם קסטרו....
בעיקרון אם קסטרו יתעקשו,
ואת בטוחה שסגרת את ההזמנה לפני סוף היום של ה-30? או שאולי סגרת בשניה שהקופון פג תוקף?
כי אם גם באתר וגם באשראי הקופון לא מופיע, נשמע שהוא לא עבד
כן גם באתר כתוב שתאריך ההזמנה הוא ה-25 לחודש, רק בקבלה שהגיע אלי הבייתה כתוב 2.12 שאז כנראה הם ארזו את ההזמנה והוציאו את החשבונית ואז התעופף לו הקופון.

ועוד משהו לסיום, וזה המלצה חמה שאחת העובדות הבחירות בחברת אשראי שהתיעצתי איתה.
על רכישות באתרים, או הזמנות של מוצרים שלוקח להם זמן להגיע או להכין אותם כמו ריהוט וכד', לעולם לא לשלם בכרטיס "דירקט" אלא רק בכרטיס אשראי עם מועד החיוב הכי רחוק שיש לכן ברנק, כדי שאם המוצר לא מגיע בזמן, או הגיע פגום ואתם לא מקבלים שרות נורמלי מבית העסק, חברת האשראי יכולה לעצור את התשלום לחנות ולזכות את המשלם בחזרה. כשמשלמים בכרטיס "דירקט- חיוב מיידי" הכסף מועבר מיד לבית העסק ואז לדרוש אותו חזרה זה הרבה יותר קשה וחברת האשראי כבר לא תמיד תוכל לעזור לכם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה