,תודהמתכון שאהבו ממש עשינו אותו גם לאירועים
לחתוך לקוביות גדולות אם יש קטנים לחתוך לחצי
לערבב עם קצת שמן/ בצל מטוגן טחון
מלח
פלפל שחור
פרורי זהב
רוטב צ'ילי
ולאפות כשעה( תלוי בתנור
אם הם בגודל נוח לאכילה אפשר להשאיר אותם שלמים,תודה
נשמור אותו
עכשיו השקעתי בקטנים ורוצה להשאיר אותם שלמים
מעניין, למה החלק החתוך ללמטה?אפשר לחצות לאורך, לחתוך חריצים שתי וערב בחלק הפנימי (לא מקלפים)
לשמן טוב עם שמן זית מלח פלפל ותימין
ולסדר בתבנית עם החלק החתוך ללמטה
יוצא מושלם ומכובד!
כנראה שהרוטב יכנסמעניין, למה החלק החתוך ללמטה?
מקבל את הטעם ומקבל צבע וקריספיותמעניין, למה החלק החתוך ללמטה?
,תודה
נשמור אותו
עכשיו השקעתי בקטנים ורוצה להשאיר אותם שלמים
ניסית פעם לאפות כשהחלק החתוך כלפי מעלה?מקבל את הטעם ומקבל צבע וקריספיות
עכשיו בא לי
כן, אבל זה "יושב" בשמן כשהפנים ללמטהניסית פעם לאפות כשהחלק החתוך כלפי מעלה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: