ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
שלום לכולם
לאחרונה הרגשתי לא רלוונטית עם הלוגו הישן שלי והאמרה החלולה על נעליים וסנדלרים כבר לא הצחיקה אותי, מפה לשם החלטתי להשקיע בלוגו לעצמי, שמחה ומתרגשת לשתף את הקהילה כאן בתהליך ובתוצאה הסופית.
אז קודם כל מי אני?
קוראים לי ברכי פוזנר (רוטשטיין עד לפני כמה חודשים, חתונה זה תירוץ מצוין לריענון עצמי) ואני אוהבת דברים יפים, צבע, אוירה, עיצוב וכל מה שזז, במקצועי אני מעצבת, אנימטורית דו ותלת, עורכת ואמנית, נמצאת בשוק כבר כ-7 שנים, אוהבת ליצור ומתרגשת מכל פרויקט חדש.
מה רציתי מהלוגו שלי?
המטרה היא להישאר זכירה אצל הלקוחות ולתת חתימה אישית עדכנית על כל פרויקט, לשדר מקצועיות דיוק ואחריות, ולהעניק חוויה של גילוי ויצירה עד לתוצר המושלם.
הערכים החשובים בלוגו הם חתימה אישית אומנותית, מקצועיות והמון חוויה.
קהל היעד הוא חברות בארץ ובחו"ל, משרדי פרסום, בעלים של עסקים קטנים מוסדות וארגונים.
האני מאמין שלי הוא שליצירתיות אין גבולות ויופי יש בכל דבר, צריך רק להתבונן לחקור וליצור.
אז תכלס איך הוא יראה?
כיון שחשוב לי לשמור על מינימליזם ועל זכירות, הלכתי לכיוון הכי פשוט וחלק שיש עם מינימום משחקים, החלטתי להישאר עם האנגלית האוניברסלית בגלל הלקוחות הגלובליים, היה לי חשוב גם להשאיר זכר ללוגו הישן שלי כיון שאני מזוהה איתו חזק אצל הלקוחות לכן החלטתי לא לברוח ממנו רחוק ולהשאר עם משחק טיפוגרפי ואותה משפחת צבעים נועזת, מה שישר העלה לי למח שילובים שונים של האותיות המרכיבות את שמי (B P).
ויאלה לתהליך עצמו:
התחלתי בסקיצות ידניות בסקצ'בוק האהוב שלי, שירבוט חופשי ללא הגבלות או בקרה:
אח"כ עברתי לסקיצות ממוחשבות של הכמה הנבחרים: (מפה לשם נולדו עוד כמה כיוונים דיגיטליים)
אחרי התלבטות החלטתי ללכת על הכיוון הזה:
נסיון קצר של מבחן צבעים:
עוד קצת עבודה על הטיפוגרפיה ודיוקים
ו...
מזל טוב!
הלוגו הסופי לשיפוטכם:
ואי אפשר בלי דף לוגו מסודר: (וסקיצות ידניות של האייקון
ואייקון למייל:
כמה מוקאפים:
ואחרון חביב חתימה למייל:
כל הזכויות שמורות בהחלט (כולל הסקיצות הידניות) ©
תודה שהגעתם עד כאן
אשמח לשמוע את דעתכם
לאחרונה הרגשתי לא רלוונטית עם הלוגו הישן שלי והאמרה החלולה על נעליים וסנדלרים כבר לא הצחיקה אותי, מפה לשם החלטתי להשקיע בלוגו לעצמי, שמחה ומתרגשת לשתף את הקהילה כאן בתהליך ובתוצאה הסופית.
אז קודם כל מי אני?
קוראים לי ברכי פוזנר (רוטשטיין עד לפני כמה חודשים, חתונה זה תירוץ מצוין לריענון עצמי) ואני אוהבת דברים יפים, צבע, אוירה, עיצוב וכל מה שזז, במקצועי אני מעצבת, אנימטורית דו ותלת, עורכת ואמנית, נמצאת בשוק כבר כ-7 שנים, אוהבת ליצור ומתרגשת מכל פרויקט חדש.
מה רציתי מהלוגו שלי?
המטרה היא להישאר זכירה אצל הלקוחות ולתת חתימה אישית עדכנית על כל פרויקט, לשדר מקצועיות דיוק ואחריות, ולהעניק חוויה של גילוי ויצירה עד לתוצר המושלם.
הערכים החשובים בלוגו הם חתימה אישית אומנותית, מקצועיות והמון חוויה.
קהל היעד הוא חברות בארץ ובחו"ל, משרדי פרסום, בעלים של עסקים קטנים מוסדות וארגונים.
האני מאמין שלי הוא שליצירתיות אין גבולות ויופי יש בכל דבר, צריך רק להתבונן לחקור וליצור.
אז תכלס איך הוא יראה?
כיון שחשוב לי לשמור על מינימליזם ועל זכירות, הלכתי לכיוון הכי פשוט וחלק שיש עם מינימום משחקים, החלטתי להישאר עם האנגלית האוניברסלית בגלל הלקוחות הגלובליים, היה לי חשוב גם להשאיר זכר ללוגו הישן שלי כיון שאני מזוהה איתו חזק אצל הלקוחות לכן החלטתי לא לברוח ממנו רחוק ולהשאר עם משחק טיפוגרפי ואותה משפחת צבעים נועזת, מה שישר העלה לי למח שילובים שונים של האותיות המרכיבות את שמי (B P).
ויאלה לתהליך עצמו:
התחלתי בסקיצות ידניות בסקצ'בוק האהוב שלי, שירבוט חופשי ללא הגבלות או בקרה:
אח"כ עברתי לסקיצות ממוחשבות של הכמה הנבחרים: (מפה לשם נולדו עוד כמה כיוונים דיגיטליים)
אחרי התלבטות החלטתי ללכת על הכיוון הזה:
נסיון קצר של מבחן צבעים:
עוד קצת עבודה על הטיפוגרפיה ודיוקים
ו...
מזל טוב!
הלוגו הסופי לשיפוטכם:
ואי אפשר בלי דף לוגו מסודר: (וסקיצות ידניות של האייקון
ואייקון למייל:
כמה מוקאפים:
ואחרון חביב חתימה למייל:
כל הזכויות שמורות בהחלט (כולל הסקיצות הידניות) ©
תודה שהגעתם עד כאן