מייפל אורגני.
משתמש מקצוען
כאחד שמקפיד על הכשרים
היתר מכירה של הרבנות סומכים על זה?
אתה אוכל בכללי היתר מכירה?כאחד שמקפיד על הכשרים
נניח שלא...אתה אוכל בכללי היתר מכירה?
למה שיהיה?נניח שלא...
כאילו אם כבר קניתי יש היתר לגבי זה?
2 השאלות נכונות...למה שיהיה?
רק ניסיתי להבין האם השאלה היא האם בדיעבד היתר מכירה עוזר או שבהנחה שהיתר מכירה עוזר האם היתר מכירה של הרבנות הוא טוב
אני לא אמרתי לפח2 השאלות נכונות...
תודה בכל אופן אז בקיצור לפח.....
זורקים ב2 שקיותעכשיו אני חושב שהבעיה שגם לפח א"א ופח שמיטה אין לי ...
מה עושים?
אולי למצוא מישהו שרבו מתיר היתר מכירה ולהביא לו את זה...עכשיו אני חושב שהבעיה שגם לפח א"א ופח שמיטה אין לי ...
מה עושים?
הביעור זה לא הפקר?לא פח שמיטה אלא לשרוף, זה אחרי הביעור.
אם אני לא טועה הרב עובדיה יוסף זצוק''ל התיר את זה בזמנו כדי שציבור מסוים לא יעבור על איסור ממש.כאחד שמקפיד על הכשרים
לפי מה שאני יודע זה לא נכוןאם אני לא טועה הרב עובדיה יוסף זצוק''ל התיר את זה בזמנו כדי שציבור מסוים לא יעבור על איסור ממש.
אבל עמך בית ישראל כן נהגו להחמיר בזה.
(אגב- מכאן מגיעה הטעות שיש מי שחושב שלספרדים מותר, ואין בכך בעיה...זו פשוט הבנה שגויה של מי שקרא חצי סעיף).
מוזמנים לבדוק לעומק.לפי מה שאני יודע זה לא נכון
והרב עובדיה התיר. נקודה.
יש לי כמה חברים שהולכים לפי פסקי הרב עובדיה ואוכלים היתר מכירהמוזמנים לבדוק לעומק.
יפה, הם סומכים על ההיתר שלו וזו זכותם המלאה ואין בכך שום בעיה.יש לי כמה חברים שהולכים לפי פסקי הרב עובדיה ואוכלים היתר מכירה
והם לא בגדר בעלי בתים או עמי הארץ.
הרב עובדיה פשוט הולך כמו האבקת רוכל (רבי יוסף קארו-השו"ע) ולא כמו המבי"ט
שמעתי פעם שהרב עובדיה אמר שכשהוא מיקל, זה כמובן לא הנהגה נכונה לבני תורה, הוא רק עומד על עיקר הדין.יש לי כמה חברים שהולכים לפי פסקי הרב עובדיה ואוכלים היתר מכירה
והם לא בגדר בעלי בתים או עמי הארץ.
הרב עובדיה פשוט הולך כמו האבקת רוכל (רבי יוסף קארו-השו"ע) ולא כמו המבי"ט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: