אף אחד לא הציע כאן את הדגם R
האם היא לא מספיק מומלצת?
עברתי שוב על כל האשכול. מדברים כאן רק על דגמים RP, R6, R10, R50
על R [ללא מספר] לא אמרו מילה
יש המלצות עליה?
יש לי את ה R וגם את R6 שתיהם מצלמות מעולות ויש דברים שאני יעדיף את R.יש לה 30 מגה פיקסל (לדוגמא צילומי נוף או תמונות להגדלה. החיסרון שלה זה פוקוס יותר איטי. חוץ מזה בעייני היא מושלמת )עברתי שוב על כל האשכול. מדברים כאן רק על דגמים RP, R6, R10, R50
על R [ללא מספר] לא אמרו מילה
יש המלצות עליה?
הפוקוס איטי ביחס למירורלס היותר מתקדמות. בכל אופן מדובר בדגם הראשון של מירורלס פ"פתודה על התגובה המפורטת
אם הפוקוס שלה איטי יותר, היא עדיין מתאימה לצילומי ילדים וניו בורן?
כן היא מצוינת לצילום חוץ. לניו בורן לא מכיר את התחום. אבל משער שפחות נח לצלם בתוך סטודיו עם הטווח הזה. אלא אם יש לך שטח גדול בתוך הבית/סטודיואשמח מאד לעצה של המומחים פה...
יש לי מצלמה 80D ועדשת 50 מ"מ
היא טובה לצילומי חוץ לילדים ולניו בורן?
קראתי בביקורות שהR מכבידה על מי שיש לו ידיים קטנות, זה נכון?אני יעדיף את R
כמעט תמיד אני מצלם עם מצלמה + פלאש על המצלמה + עדשות מאוד כבדות. אז לא יודע להגיד האם יש הבדל. כי תמיד זה כבד מאוד ומכביד על הידייםקראתי בביקורות שהR מכבידה על מי שיש לו ידיים קטנות, זה נכון?
שמת לב לזה?
לא מבחינת כובד, מבחינת נוחות לאחוז את המצלמה וללחוץ על לחצן הצילום.כי תמיד זה כבד מאוד
לא שמתי לב למשהו לא נח.לא מבחינת כובד, מבחינת נוחות לאחוז את המצלמה וללחוץ על לחצן הצילום.
תודה רבה! עזרת לי מאדכן היא מצוינת לצילום חוץ. לניו בורן לא מכיר את התחום. אבל משער שפחות נח לצלם בתוך סטודיו עם הטווח הזה. אלא אם יש לך שטח גדול בתוך הבית/סטודיו
כמעט תמיד אני מצלם עם מצלמה + פלאש על המצלמה + עדשות מאוד כבדות. אז לא יודע להגיד האם יש הבדל. כי תמיד זה כבד מאוד ומכביד על הידיים
תודה. כייף לשמועאחלה גלריה יש לך באתר
תודה. כייף לשמוע
מה אתם אומרים? אני רוצה להזמין עדשת זום.
איזו עדשה מומלץ לי להזמין? ומומלץ להזמין מאמזון?
זאת מומלצת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: