קניית מיקסר ,מה מומלץ?

טעם של פעם

משתמש פעיל
אם קונים בוש יש אותו בדיוטי פרי (א.ל.מ.)של נתב"ג במחיר של 200$ בחנויות היה המחיר אלף+
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
כנראה שמשקל נתפס באופן אינדוידואלי אצל אנשים, כי אף אחד מאלה שביררתי אצליהם על המיקסר לא הזכיר את הנק' הזו.
אני עדין ממליצה בחום על המיקסר, אבל הקערה בהחלט כבדה לי, ואני לא כזו אחת חלשלושה...
 

מלי

משתמש מקצוען
לי יש בוש 6.5 שנים, מאד מרוצה.
הקערה מנירוסטה אכן קצת כבדה , לי זה לא מציק
זה מורגש במיוחד כששופכים קצפת מהקערה לתבנית...
 

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
הסדרה העכשווית של בוש לא ממש מוצלחת,
כך יצא לנו מבירור אצל "ברגידה" - אלוף התיקונים בירושלים לכל סוגי המיקסרים וכדו'.
יש בה הרבה בעיות, והיא ממש לא כמו הסדרות שקדמו לה.
 

טעם של פעם

משתמש פעיל
הסדרה העכשווית של בוש לא ממש מוצלחת,
כך יצא לנו מבירור אצל "ברגידה" - אלוף התיקונים בירושלים לכל סוגי המיקסרים וכדו'.
יש בה הרבה בעיות, והיא ממש לא כמו הסדרות שקדמו לה.
וקנווד כן? או שהוא גם במכה כמו כל המכשירים של פעם שהיום עושים אותם זול ופחות חזק .
מעניין מה הטכנאי אמר על קנווד של היום.
 

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
במאמר מוסגר- טכנו מיקס הם משווקים של קנווד- בגלל זה היא ככ ממליצה (היא פשוט מרויחה על קנווד הרבה יותר)
לפני שאני קניתי מיקסר הלכתי לברר במעבדות תיקונים כי הם רואים מה מגיע לתיקון ואלו תקלות
בסוף קניתי קיצנאייד- פשוט תותח!!!!!
לא קניתי בטכנו מיקס מיקסר בכלל.
כתבתי באופן כללי לגבי קניית מכשירי חשמל, שהיא מאד מתמצאת ויודעת על מה היא מדברת. (בעלת החנות)
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
יש לךי קנווד 1200 וואט
קערת נירסוטה
עוצמתי חבל"ז

שמעתי על 'דאבו' המלצות מעולות
אבל הוא עולה רק פי 3+
 

מונופול

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עימוד ספרים
מה עם: קיצנאייד, מדוע אין המלצות?
אני גם מתענייינת...
 

שיר.ק.

משתמש פעיל
D I G I T A L
סליחה על ההקפצה, אשמח לקבל גם חוות דעת על מיקסרים (ואם אפשר להוסיף דגם)
 

אלונית

משתמש פעיל
כי אף אחד מאלה שביררתי אצליהם על המיקסר לא הזכיר את הנק' הזו.

לא שביררת אצלי,
אבל אני למשל קיבלתי קערת פלסטיק עם המיקסר (וגם קניתי אחת נוספת)
כך שלא יצא לי לעבוד עם קערת נירוסטה .

איך הקנווד בלישת בצק?

אני לשה מקילו קמח בכל פעם,
בצק להפרשת חלה אני מחלקת ל 2 קערות והוא לש מצוין.

אם את קבוע מכינה בצקים גדולים הייתי ממליצה על משהו מקצועי יותר. דאבו למשל.
(מצד שני שמעתי גם על מישהי שכל שבוע עושה הפרשת חלה ומכינה בקערה אחת בצק מ 2+ ק"ג קמח)


אצלי הוא בשימוש תדיר ואני ממליצה בחום!!
 

שיר פורום

משתמש פעיל
אחד מהפרמטרים הוא הנעה ישירה = פחות מתקלקל ויותר עמיד.
המיקסרים כרגע של בוש כולם הנעה לא ישירה.
 

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
מיקסר ללישת בצקים ומיקסר להקצפה הם בעיקרון לא אותו מוצר.
מעבר לזה- מיקסר להקצפה יהרס בלישה, ומיקסר לבצקים לא מאד מקציף.
תגדירי לעצמך דבר ראשון מה השימוש העיקרי שאת מעוניינת לעשות עם המיקסר.
מיקסר להקצפה ולעוגות- אני ממיצה על קיצ'נאייד מאד, מקציף בשניות, מהיר מאד, חזק מאד, שורד שנים עם אפס תיקונים. אבל לא טוב לבצקים. כמעט מתפרק בלישה. ואין סיכוי ליותר מקילו.
מיקסר לבצקים- קנווד. יותר חזק מבוש. מנוע עוצמתי. יציב. עושה את העבודה מצויין ומהר. אפשרות שליטה מעולה על מהירויות כולל מהירות כמעט אפס שמאד חשובה לבצקים. אבל מקציף בלפחות פי שלוש זמן מהקיצ'נאייד, וגם יותר מסורבל.
לי אישית יש את שניהם. כאשר קונים מכשיר לשימוש רצוף וצפוף ב"ה ורוצים לשמור על המכשיר לטווח ארוך צריך להשתמש בזהירות לפי ההוראות ולפי הייעוד.
 

batya11

משתמש פעיל
קנווד לא טוב לבצקים, מניסיון אישי, יש לי את זה הגדול, אוהבת הרבה להכין בצקים, והמנוע שלו פשוט קרס יום אחד. הטכנאי אמר ככה זה המוצרים החדשים, זה לא חזק כמו מה שהיה.
החליף לי למנוע ישן, נראה כמה שנים יחזיק.
 

זושא כץ

משתמש מקצוען
לדעתי
עדיף מיקסר שאתם רגילים להשתמש בו כבר ולא משהו חדש
מיקסר מייגור 1200 וואט של קנווד הוא מצוין
תשימו לב שיש מבצעים הרבה פעמים אבל זה על 900 וואט ויש הבדל ביניהם.
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
מיקסר ללישת בצקים ומיקסר להקצפה הם בעיקרון לא אותו מוצר.
מעבר לזה- מיקסר להקצפה יהרס בלישה, ומיקסר לבצקים לא מאד מקציף.
תגדירי לעצמך דבר ראשון מה השימוש העיקרי שאת מעוניינת לעשות עם המיקסר.
מיקסר להקצפה ולעוגות- אני ממיצה על קיצ'נאייד מאד, מקציף בשניות, מהיר מאד, חזק מאד, שורד שנים עם אפס תיקונים. אבל לא טוב לבצקים. כמעט מתפרק בלישה. ואין סיכוי ליותר מקילו.
מיקסר לבצקים- קנווד. יותר חזק מבוש. מנוע עוצמתי. יציב. עושה את העבודה מצויין ומהר. אפשרות שליטה מעולה על מהירויות כולל מהירות כמעט אפס שמאד חשובה לבצקים. אבל מקציף בלפחות פי שלוש זמן מהקיצ'נאייד, וגם יותר מסורבל.
לי אישית יש את שניהם. כאשר קונים מכשיר לשימוש רצוף וצפוף ב"ה ורוצים לשמור על המכשיר לטווח ארוך צריך להשתמש בזהירות לפי ההוראות ולפי הייעוד.
לי אישית יש קנווד, מאוד מרוצה, הוא תותח בבצקים וקצף מעולה! (לא מדדתי זמן...)
שמעתי גם על דאבו המלצות חמות שהוא משהו שלא מתחרה בכלל בקנווד בוש וכדו'
 

טרוצער

משתמש סופר מקצוען
מה עם: קיצנאייד, מדוע אין המלצות?
אני גם מתענייינת...

אגיד לך למה:
הוא יותר יקר מהמיקסרים הרגילים ורוב האנשים לא מפרגנים לעצמם.
לי יש אותו קרוב לעשור- פשוט תותח!!!
2 גיסות שלי קנו אחרי ולא גומרות להתפעל ממנו.
בקשר לכובד- הוא אמנם קצת כבד אבל אצלי הוא ממילא עומד על השיש כל היום כך שאני לא צריכה לסחוב, אבל הוא ממש לא נורא. (לא צריך לקרוא לבעל בשביל להרים אותו)
 

הנני

משתמש צעיר
אין על מיקסר קיצינאיד. אמנם יקר יותר וכבד יותר אבל מקצר תהליכים בחצי לפחות.
תוך דקה יש לך קצף יציב וחזק. גם בבצקים הוא אלוף. שווה כל שקל!!!
לדעתי הבוש לא שווה שקל. לוקח לו שעות ללוש בצק וגם ההקצפה לא משהו (מדברת על ה1000 וואט).
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה