טעם של פעם
משתמש פעיל
אם קונים בוש יש אותו בדיוטי פרי (א.ל.מ.)של נתב"ג במחיר של 200$ בחנויות היה המחיר אלף+
וקנווד כן? או שהוא גם במכה כמו כל המכשירים של פעם שהיום עושים אותם זול ופחות חזק .הסדרה העכשווית של בוש לא ממש מוצלחת,
כך יצא לנו מבירור אצל "ברגידה" - אלוף התיקונים בירושלים לכל סוגי המיקסרים וכדו'.
יש בה הרבה בעיות, והיא ממש לא כמו הסדרות שקדמו לה.
לא קניתי בטכנו מיקס מיקסר בכלל.במאמר מוסגר- טכנו מיקס הם משווקים של קנווד- בגלל זה היא ככ ממליצה (היא פשוט מרויחה על קנווד הרבה יותר)
לפני שאני קניתי מיקסר הלכתי לברר במעבדות תיקונים כי הם רואים מה מגיע לתיקון ואלו תקלות
בסוף קניתי קיצנאייד- פשוט תותח!!!!!
כי אף אחד מאלה שביררתי אצליהם על המיקסר לא הזכיר את הנק' הזו.
איך הקנווד בלישת בצק?
לי אישית יש קנווד, מאוד מרוצה, הוא תותח בבצקים וקצף מעולה! (לא מדדתי זמן...)מיקסר ללישת בצקים ומיקסר להקצפה הם בעיקרון לא אותו מוצר.
מעבר לזה- מיקסר להקצפה יהרס בלישה, ומיקסר לבצקים לא מאד מקציף.
תגדירי לעצמך דבר ראשון מה השימוש העיקרי שאת מעוניינת לעשות עם המיקסר.
מיקסר להקצפה ולעוגות- אני ממיצה על קיצ'נאייד מאד, מקציף בשניות, מהיר מאד, חזק מאד, שורד שנים עם אפס תיקונים. אבל לא טוב לבצקים. כמעט מתפרק בלישה. ואין סיכוי ליותר מקילו.
מיקסר לבצקים- קנווד. יותר חזק מבוש. מנוע עוצמתי. יציב. עושה את העבודה מצויין ומהר. אפשרות שליטה מעולה על מהירויות כולל מהירות כמעט אפס שמאד חשובה לבצקים. אבל מקציף בלפחות פי שלוש זמן מהקיצ'נאייד, וגם יותר מסורבל.
לי אישית יש את שניהם. כאשר קונים מכשיר לשימוש רצוף וצפוף ב"ה ורוצים לשמור על המכשיר לטווח ארוך צריך להשתמש בזהירות לפי ההוראות ולפי הייעוד.
המקסר הנ"ל מאד מאד כבדמה עם: קיצנאייד, מדוע אין המלצות?
אני גם מתענייינת...
מה עם: קיצנאייד, מדוע אין המלצות?
אני גם מתענייינת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: