דרוש מידע קניית מזגן

• פותח הנושא sbf
  • פורסם בתאריך

גוט

משתמש פעיל
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אני בדיוק גם מבררת על אותו דבר, אמרו לי שלמטבח כדאי יותר מ 1 כ"ס, מאחר וכל הזמן מבשלים ואופים ונורא חם,
למרות שיש לי מטבח פצפון...
מנסיון, גם אחד ורבע לא מספיק. אני מדבר על מטבח פתוח ודי קטן.

sem

משתמש פעיל
חוזרת שוב על ההמלצה שלי: סוכן ישר הגון לא ימכור לכם מה שאתם לא צריכים ולא יבטיח אספקה בזמנים שהוא לא יכול לעמוד. קניתי אצלו כבר הרבה ותמיד היינו מרוצים

: אליעזר פלר 0527619944

גוט

משתמש פעיל
עימוד ספרים
עריכה תורנית
חוזרת שוב על ההמלצה שלי: סוכן ישר הגון לא ימכור לכם מה שאתם לא צריכים ולא יבטיח אספקה בזמנים שהוא לא יכול לעמוד. קניתי אצלו כבר הרבה ותמיד היינו מרוצים

: אליעזר פלר 0527619944
באיזה אזור?

חחחווולללההה

משתמש רשום
בשעתו המליצו לי מאד על תדיראן טוסוט-יש לי לא הרבה זמן, ומאד מרוצה!
כעת אמרו לי שכבר כמעט לא קיים בשוק-(יודעת שלקרן בני הישיבות יש אבל לא עונים וגם כמו שכבר דברו לעיל........)
ע"כ הציעו לי דגם ג'ו JO/GO שזה דגם משופר וחדש יותר-למישהו יש נסיון עם דגם זה ממליצים?
כמו"כ צריכה התקנה בממ"ד,ולפי הנהלים של פיקוד העורף יש צורך באיטום מיוחד(הבנתי שזה חלק שקונים בנפרד)למישהו יש מידע והיכן קנה?

עקיבֶא.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
אני קניתי בבני ברק ב'לוינגר חשמל' קיבלתי שם שירות מעל לממוצע כולל התקנה זולה ואיכותית

זה שמי לעלם

משתמש מקצוען
אצל ההורים שלי התקינו לפני כעשר שנים 5 מזגנים של תדיראן, ע"י לוינגר מוצרי חשמל.
מאז ועד היום מעולם לא היה צורך בטכנאי לאף תיקון שהוא. והמזגנים מקפיאים.....
אין שאלה בכלל!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה