בטאבו ובעיריה.אם זה רשום כשני תתי חלקה נפרדות, איפה צריך לפצל, ברשות המיסים?
זה תהליך.
בטאבו ובעיריה.אם זה רשום כשני תתי חלקה נפרדות, איפה צריך לפצל, ברשות המיסים?
אולי לא הבנתי לגמרי.בטאבו ובעיריה.
זה תהליך.
עד כמה שאני יודעת זה אכן כך.אולי לא הבנתי לגמרי.
בשביל לקבל פטור ממס רכישה, רשות המיסים דורשת איחוד בטאבו (תת חלקה) ובעירייה?
מה הכוונה התהליך בהפוך?עד כמה שאני יודעת זה אכן כך.
אני עברתי את התהליך בהפוך והוא היה מתיש מאד.
בפיצול 2 דירות שנרשמו כדירה אחת לצורך פטור ממס רכישה.מה הכוונה התהליך בהפוך?
ואת בטוחה שמה שעשו (חיברו את זה גם בטאבו) היה מן הצורך לקבל פטור במיסוי?בפיצול 2 דירות שנרשמו כדירה אחת לצורך פטור ממס רכישה.
אם רשמתי כנראה שכן.ואת בטוחה שמה שעשו (חיברו את זה גם בטאבו) היה מן הצורך לקבל פטור במיסוי?
עד כמה שאני יודעת זה אכן כך.
אני עברתי את התהליך בהפוך והוא היה מתיש מאד.
מסובך לך לברר מולם?אם רשמתי כנראה שכן.
לברר מה?מסובך לך לברר מולם?
אסביר שוב מה הבנתי מההודעות שלך, ואז אבקש שוב.לברר מה?
אני חושבת שהמידע שברשותך לא מדויק.אסביר שוב מה הבנתי מההודעות שלך, ואז אבקש שוב.
לכאורה, לפי הנתונים היבשים שהוצגו ע"י משתמשים, לצורך קבלת פטור ממס רכישה - אין צורך לאחד את הדירה ב"טאבו" (נסח טאבו, משרד המשפטים), אלא רק איחוד פיזי של הדירות בתוך 9 חודשים.
כתבת, שאת ביצעת תהליך פיצול לאחר שהמוכרים שלך איחדו את הדירות, שאלתי, האם איחדו כתוצאה מהוראה של רשות המסים? או שכך חשבו שצריך לעשות? או שהייתה להם הוראת שעה - כמו שהעירו לעיל, שזה תלוי בפקיד שומה ובגחמות שלו..
אשמח לפרטי העו"ד שטיפל בתיקאני חושבת שהמידע שברשותך לא מדויק.
לענ"ד ממש לא מספיק איחוד פיזי וכן צריך לעשות איחוד בטאבו על מנת לקבל פטור ממס רכישה.
המוכרים שלי אחדו את הדירה בטאבו כדי לקבל פטור ממס רכישה, החלוקה שבוצעה (לאחר עשרות שנים) היתה מתישה מאד מבחינה בירוקרטית ועלה עשרות אלפי שקלים אך התאפשרה כיון שלדירה שתי תתי חלקות נפרדות במקור.
אם תרצה אוכל להפנות אותך לעורך הדין (התותח) שטיפל בתיק. (בני ברק)
בהצלחה.
מעדיפה באישי או ציין כתובת אימייל ואשלח לך פרטים.אשמח לפרטי העו"ד שטיפל בתיק
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: