דרוש מידע קניית דירה מחיר למשתכן- אשמח לבעלי ניסיון בלבד

יהודי אשדודי

משתמש רשום
שלום רב
זכיתי ב"ה בדירה במחיר למשתכן (במסלול המקורי לא מחיר מטרה וכד') כבר חתמתי חוזה ושלמתי תשלום ראשוני של 20% ושמעתי מאנשים שהיה להם 'הפתעות' שכדאי ללמוד מניסיון של אחרים.
למשל, אחד לא לקח בחשבון שעל הפרשי מדד אי אפשר לקחת משכנתא, וזה תקע אותו. וכד'
אשמח לשמוע מאלו שב"ה כבר עברו את המסלול ויכולים להחכים אותי

שייקי ליכטר

משתמש פעיל
שלום רב
זכיתי ב"ה בדירה במחיר למשתכן (במסלול המקורי לא מחיר מטרה וכד') כבר חתמתי חוזה ושלמתי תשלום ראשוני של 20% ושמעתי מאנשים שהיה להם 'הפתעות' שכדאי ללמוד מניסיון של אחרים.
למשל, אחד לא לקח בחשבון שעל הפרשי מדד אי אפשר לקחת משכנתא, וזה תקע אותו. וכד'
אשמח לשמוע מאלו שב"ה כבר עברו את המסלול ויכולים להחכים אותי
תנסה ליצור קשר עם @עו"ד נתן רוזנבלט הוא מבין טוב בכל הדברים האלו.

Henny K

משתמש פעיל
שמרנו סכום מכובד מההון העצמי בשביל ההוצאות הנילוות

Henny K

משתמש פעיל
אני פחות התעסקתי עם זה ,
רק זוכרת עלויות שהיו לקראת המסירה כמו: חיבור לחשמל \ גז, תוספת ארונות עליונים\מגירות במטבח, רישום בטאבו, עו"ד, מזגנים, סורגים,
סכום נוסף לעליות מדד, ועוד קצת רזרבות לחודשים שצריך לשלם שכירות ומשכנתא על מלא בלי לקבל את הדירה.
פשוט שמרנו סכום מראש. לא זוכרת כמה. ולקחנו משכנתא כאילו שההון העצמי שלנו נמוך יותר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה