לא עובד עם הקופון שלהם.מומלץ להפעיל cashBack ,מקבלים עד 16 אחוז על הזמנות מTEMU,
גילוי נאות- אני מרוויח מהתחברותכם לשירות דרך הקישור שלי תבורכו!
קאשבק קאשדו - שירות הקאשבק הגדול בישראל | CASHBACK
קאשבק עד 30% על כל הזמנה, מהחנויות המובילות בארץ ובעולם. קאשבק מ-אליאקספרס,אסוס,איביי ועוד מעל 300 מותגים מובילים עם CASHBACK. משיכת CASHBACK החל מהשקל הראשון.cashdo.co.il
אני קניתי ממש לא הסתדרתי א זה... לא עובד כמו שצריך
קיבלנו את הקופון הזה קבוע בכל קניה שביקשנו עד היום.לא יודע אם העלו את זה.
אבל השבוע הזמנתי שם, ולפני ששילמתי התכתבתי עם נציג וביקשתי ממנו קופון או הנחה וכתבתי לו שזה פעם ראשונה שלי. מיד הוא הביא לי קופון בשווי 96 שקל בלי שום שאלה.
תנסו...
תוך כמה זמן הם מגיבים בצאט?קיבלנו את הקופון הזה קבוע בכל קניה שביקשנו עד היום.
מאמינה שבשלב מסוים זה ישתנה אבל בינתיים כדאי לנצל...
בצאט הגיבו מיד ואמרו שישלח למיילתוך כמה זמן הם מגיבים בצאט?
יכולה לצרף את הקישור ?
היי,יש למישהו המלצה על סט שבתי בן ובת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: