@נפטוןאיך לא משלמים אף פעם?
באלי אקספרס מעל 200 משהו כזה משלמים מכס לא?
לא נלחצים לשלם באשראי?מסובך פאייפל?
אשמח לתשובה מאוד יעזור לי
@נפטוןאיך לא משלמים אף פעם?
באלי אקספרס מעל 200 משהו כזה משלמים מכס לא?
לא נלחצים לשלם באשראי?מסובך פאייפל?
לוידע איך, אבל זה נתון! (אולי כי הם לא מצרפים קבלה ונתונים על עלות החבילה, או שהם מדווחים סכום נמוך... לוידע)@נפטון
אשמח לתשובה מאוד יעזור לי
בד''כ מכמה משלמים מכס?לוידע איך, אבל זה נתון! (אולי כי הם לא מצרפים קבלה ונתונים על עלות החבילה, או שהם מדווחים סכום נמוך... לוידע)
אין חיובי מכס נוספים! אם אני לא טועה הם מתחיייבים על כך באתר שהתשלום הוא כולל הכל והם מתחייבים שלא יהיו חיובי מכס נוספים.
גם באלי אקספרס לא זכור לי ששילמתי מכס. באמזון ונקסט שילמתי.
בקשר לתשלום, יש הרבה שנלחצים לשלם באשראי אני אישית מרגיש שם מאוד בטוח.
פייפאל עשוי להיות מסובך אם אין לך חשבון עדין... או אם יש לך חשבון והסיסמא לא שמורה בגוגל... או שאין עדין שום כרטיס או חשבון שמשוייך לפייפאל...
אבל אם יש לך חשבון פעיל אז זה ממש לא מסובך.
אולי מ75$? אולי 75ש"ח לוידע.בד''כ מכמה משלמים מכס?
גם אני אשמח מאוד.אני צריכה להכין רשימת קישורים
מצטרפת!!גם אני אשמח מאוד.
אולי מישהי מאיתנו תעלה את זה בחכמת נשים- אם תסכימי כמובן.
ובכלל, את חסרה שם מאוד מאוד!
איפה מתכתבים איתם?הם עונים זריז?אני עשיתי הזמנה שבוע שעבר וביטלו לי את המינימום להזמנה
התכתבתי עם נציג בצ'אט
הוא גם הביא לי קופון 20%
יש מצב להיות חצופה ולבקש בהודעה פרטית?הזמנתי הרבה דברים משם, לנשים ונערות. אם יהיה ביקוש אשמח להעלות קישורים. אבל אני לא יודעת אם ראוי להעלות באשכול הזה קישורים לבגדי נשים...
אמורה לקבל חבילה בימין הקרובים ואז מקווה להתפנות לזהיש מצב להיות חצופה ולבקש בהודעה פרטית?
אני מחכה בכליון עיניים לקישורים שלך כבר הרבה זמן!
יודה לך המון המון!!!!אמורה לקבל חבילה בימין הקרובים ואז מקווה להתפנות לזה
מצטרפת ..יש מצב להיות חצופה ולבקש בהודעה פרטית?
אני מחכה בכליון עיניים לקישורים שלך כבר הרבה זמן!
זה לא נמתח יותר מידי?https://share.temu.com/SRujShdgtvA גרביונים לילדות מושלם! מנסיון הגרביונים האלה מחזיקות הכי הרבה זמן....
הי למה רשום לי בצאט שזו נציגה וירטואלית והתשובות הן גנריות לכולם.אני עשיתי הזמנה שבוע שעבר וביטלו לי את המינימום להזמנה
התכתבתי עם נציג בצ'אט
הוא גם הביא לי קופון 20%
ההפך אני מאד מרוצה לא נוזל ומתוח יפהזה לא נמתח יותר מידי?
קניתי כאלו בשיין והילדות לא רוצות ללבוש, זה מאוד נוזל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: