אפשר קישור?לי שלחו הודעה לעדכן את מיקום המשלוח מאנגלית לעברית, זה נראה כאילו זה הולך לבוא הביתה משהו מוזר. שלחו מלא מלא הודעות עד שטיפלתי נכנסתי לקישור וכתבתי את הכתובת בעברית בזה והפסיק.
תודה
אפשר קישור?לי שלחו הודעה לעדכן את מיקום המשלוח מאנגלית לעברית, זה נראה כאילו זה הולך לבוא הביתה משהו מוזר. שלחו מלא מלא הודעות עד שטיפלתי נכנסתי לקישור וכתבתי את הכתובת בעברית בזה והפסיק.
תזדרזי להיכנס לכאן ולשנות מיקום, לאחותי החבילה הגיעה ליישוב אחר.שאלה:
הגיע לי משלוח מעלי אקספרס ואני מקבלת טלפונים קוליים שנשמע שזה הקראה של SMS
הם מבקשים שאני יעדכן משהו ביעד ולא הבנתי בדיוק איך.
התקשרו כבר 4 פעמים, מה עושים? האם יש אפשרות דרך קישור כלשהו לעדכן את זה?
ירוקה בתחום הקניות בחו"ל..
איך אני מגדירה ש״מ וסיסמה?תזדרזי להיכנס לכאן ולשנות מיקום, לאחותי החבילה הגיעה ליישוב אחר
היו אמורים לשלוח לך מייל אבל אני לא יודעת איך בדיוקאיך אני מגדירה ש״מ וסיסמה?
תחפשי אצלך קישור במייל (אני מבינה שאין לך הודעות?) ואז לא תצטרכי שם משתמש וכו זה אוטומטיאפשר קישור?
תודה
לא קיבלתי שום מיילהיו אמורים לשלוח לך מייל אבל אני לא יודעת איך בדיוק
מייל מאיזה כתובת?תחפשי אצלך קישור במייל (אני מבינה שאין לך הודעות?) ואז לא תצטרכי שם משתמש וכו זה אוטומטי
תצרי קשר עם צ'יטה, תשגעי אותם עד שיענו לךלא קיבלתי שום מייל
יש להם אתר. תכניסי מס' טלפון תראי את כל ההזמנות שלך. ויש שם צור קשרלא קיבלתי שום מייל
הבעיה שצריך SMS לאימות..יש להם אתר. תכניסי מס' טלפון תראי את כל ההזמנות שלך. ויש שם צור קשר
זה מגיע בשיחת טלפון לכשרים.הבעיה שצריך SMS לאימות..
מוזר... אולי עדיין לא הגיע לארץ בכלל? מה אומרים לך בטלפון?
אם אומרים לך לבחור נקודת חלוקה מיד תיכנסי לקישור הנ"ל ותבחרישהחבילה בדרכה לישראל, משהו כזה..
יש מידות מדויקות של הראשהכובע לאיזה גיל
הם אומרים לי לשנות את הכתובת מאנגלית לעברית.אם אומרים לך לבחור נקודת חלוקה מיד תיכנסי לקישור הנ"ל ותבחרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: