פאזל לילדים- מגיע עם קופסא קטנה ויפה לשמירת החלקים, עושה רושם משימוש ראשוני ממש חלקים טובים
ק.ש
ק.ש
כמה זמן בטריה אחרי הטענה מלאה?פנס עוצמתי וחזק.
כמה שעות האזנה?אוזניות בלוטוס הגיע תוך שבועיים קומפקטי מאוד ועושה רושם מצויין מתחבר גם ל g10
(מופיע על זה lenovo אני אשית הייתי מפקפק בזה אבל נראה שווה את המחיר)9.45US $ 50% OFF|Original Lenovo Ht38 Tws Earphone Wireless Bluetooth Headphones Ai Control Mini Headset Stereo Bass With Mic Noise Reduction - Earphones & Headphones - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קש מניסיון
את יכולה לפרט יותר?הזמנות מוצלחות מניסיון!
מכשיר אדים קטן, מאוורר ומרענן, כולל מטען (הבנתי שזה להיט עכשיו, הזמנתי לבן שלי, הוא מולהב!)
2.99US $ 30% OFF|Mini Usb Nano Facial Mister Handy Cool Mist Spray Machine Face Hydration Sprayer Nano Facial Moisturizing Mist Sprayer Face Care - Humidifiers - AliExpress
זה מכשיר קטן, מתאים לימים החמים של הקיץ,את יכולה לפרט יותר?
למה לא להשתמש במה שהקופ"ח מביאה?כוס לאינהלציה, אחרי שהכוס שלי נשברה הזמנתי את זאת
מצוינת, והאינהלציה מסתיימת תוך כ 10 דקות (עד עכשיו הייתי יושבת עם התינוקת 30 דקות כל פעם עם הכוס השבורה)
0.59US $ 63% OFF|6ML Health Care Allergy Inhaler Medical Atomized Cup Air Compressor Nebulizer Medicine Bottle Tank Home Aerosol Medication| | - AliExpress
זה נשבר לילמה לא להשתמש במה שהקופ"ח מביאה?
לא עולהזה נשבר לי
כמה עולה בקופה?
בחדר האחיות מקבלים את זה ללא תשלום (בבית מרקחת של הקופה זה כן עולה)זה נשבר לי
כמה עולה בקופה?
וואי, לא ידעתיבחדר האחיות מקבלים את זה ללא תשלום (בבית מרקחת של הקופה זה כן עולה)
ואגב היום ככבר עברו למשאפים- כדאי לך לברר אצל הרופא,וואי, לא ידעתי
איזה קטע
איך המידות?תחפושת אננס משגעת לתינוקים, בקרטרס המקורי עולה בסביבות 180 ש"ח
קניתי לפורים שעבר והיה מוצלח מאוד, עכשיו אשמור אותה לבאים בתור...
4.99US $ 43% OFF|Unisex Toddler Baby Halloween Avocado Fruit Costume Photography Props Pineapple Romper Baby Boy Girl Striped Socks Clothes - Bodysuits - AliExpress
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: