אשמח להבין מה זה כל דבר בקישור0.01US $ 99% OFF|ג 'ילט נשים גילוח ונוס רוח 3 שכבות נירוסטה גילוח תער להבים ילדה גוף שיער מסיר מכונת גילוח עם אחסון מקרה|תער| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מקורי!! ומעולה!
ק.ש.
מה זאת אומרת? יש את הידית ויש את הסכין שמלבישים עליה, יש בלי ידית, יש 3 יחידות/ 6 / 8 וכו'אשמח להבין מה זה כל דבר בקישור
אני אפס בזה ונשבר לי מהסכינים הזולים הדפוקים...
תודהה
אשמח להבין מה זה כל דבר בקישור
אני אפס בזה ונשבר לי מהסכינים הזולים הדפוקים...
תודהה
אההממ... הוסיפו קופסא, יפה... כשקניתי זה לא היה. שימושי - שלא יקרו ח"ו 'תאונות'...מה זאת אומרת? יש את הידית ויש את הסכין שמלבישים עליה, יש בלי ידית, יש 3 יחידות/ 6 / 8 וכו'
הגיעה החבילה, נעליים בדיוק במידה ,נוחות, יפותמחיר מציאה!!!!
נעלי רוקפורט מאמזון בערך בין 65 דולר ל75 דולר גם משלוח חינם וגם בלי מכס בערך 240 שקל!!!
ללא מטרות רווח
אותה נעל שהמנתי ראיתי בארץ "במבצע" ב460 ו20 שקל משלוח
איכותי?אוזניית בלוטוס קפיץ שהזמנתי-הגיע תוך שבועיים
איכותי? כןאיכותי?
אחריות?
הקטן או הגדול?פנס עוצמתי
אני קניתי את הגדול יותר ואז היה משלוח חינם אולי ישתנה בעוד כמה ימים מחיר המשלוח..הקטן או הגדול?
דמי משלוח גבוהים?
איך הגימורים? (זה לא ממש זול אבל בתמונה נראה יפה, השאלה איך בפועל)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: