איך מנפחים את הבלונים האלו?ק"ש מניסיון
בלונים מהממים שהגיעו מצ"ב תמונות
הליום?
חנויות יסכימו לנפח בלונים שאני מביאה?
איך מנפחים את הבלונים האלו?ק"ש מניסיון
בלונים מהממים שהגיעו מצ"ב תמונות
כמה פע' הזמנתי בלונים מאליאקספרס, והניפוח בהליום לא היה מוצלח.איך מנפחים את הבלונים האלו?
הליום?
חנויות יסכימו לנפח בלונים שאני מביאה?
ומה שהם מוכרים לא מגיע מסין או מאלי?לא שווה לקנות את הבלונים מאלי כי הם מאוד פשוטים ולא מחזיקים את ההליום.
נכון מאוד, זה מה שאמרו לי בחנות.ומה שהם מוכרים לא מגיע מסין או מאלי?
אולי יש כאלה קצת בעייתיים אבל אין שום חילוק...
אני ניפחתי אותם עם קש...כמה פע' הזמנתי בלונים מאליאקספרס, והניפוח בהליום לא היה מוצלח.
בחנות הבלונים אמרו לי שההליום מאוד יקר ולכן לא שווה לקנות את הבלונים מאלי כי הם מאוד פשוטים ולא מחזיקים את ההליום.
לי היה שווה המחיר.
מה שכן אני כמה פע' ניפחתי אותם עם אינהלציה והדבקתי היכן שרציתי.. זה אמנם לא הליום אבל עשה את העבודה מבחינת מראה חגיגי..וגם החזיק להמון זמן..
הבלונים האלו נראים לי איכותיים אך עדיין לא ניפחתי אותם.. אני בעז"ה יעדכן אחרי מה האיכות...
לגבר או לאשה ?נעל עור שחורה אלגנט
משלוח קצר (שבועיים וחצי)
איכותית (המשקל שלה קל)
צפה בקובץ המצורף 838543
ככה במציאות:
צפה בקובץ המצורף 838551
8.58US $ 50% OFF|Hollow Out Oxfords Formal Shoes Mens Leather Wedding Shoes Black Heren Schoenen Oxford Shoes For Men Dress Shoes 2022 Loafers - Men's Dress Shoes - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comali.ski
ק"ש - מניסיון.
גברלגבר או לאשה ?
וואוו, מדהים!!!העליתי בעבר ומעלה שוב לקראת פסח.
המכשיר הזה מעסיק שעות את הילדים בקילוף תפוחי אדמה.
מתאים מאוד לימי חול המועד פסח כשכל הילדים בבית ומחפשים מה לעשות ומצד שני יש המון תפוחי אדמה לקלף.
תראו דוגמא איך ילד בן שלוש מקלף לבד!! שק שלם של תפוחי אדמה.
כאן
רוצים לנסות גם??
כאן
רק אל תתפלאו אם השכנים ידפקו אם אפשר בבקשה לבוא אליכם לקלף תפוחי אדמה
ק"ש מנסיון.
זה מקלף את כל הגדלים והצורות או רק תפוחי עץ עגולים?קילוף תפוחי אדמה
אנחנו משתמשים בזה בעיקר לקילוף תפוחי אדמה בכל הגדליםזה מקלף את כל הגדלים והצורות או רק תפוחי עץ עגולים?
תודה. מה הקצב והאם זה מסוגל להחזיק קצב של פסח בלי שישבר? ?אנחנו משתמשים בזה בעיקר לקילוף תפוחי אדמה בכל הגדלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: