רק בשמחה תמיד
משתמש צעיר
משתמשת כחלוק שבתי?הסרפן ארוך, לקחתי מידה הכי קטנה וצריכה לקצר, הגיע לי עד הרצפה ממש (אני גובה 1.68)
משתמשת כחלוק שבתי?הסרפן ארוך, לקחתי מידה הכי קטנה וצריכה לקצר, הגיע לי עד הרצפה ממש (אני גובה 1.68)
זה רק כיסוי....איך כזה זול? מתאים גם למבוגרים? למורים?
אם אני ממליץ אני עומד מאחורי זה!זה רק הכיסויים...
בתגובות של הקונים זה לא נראה מאוד מתוח....
לא שקופה, בד איכותי ממשהמפה שקופה? מאיזה בד היא?
תואם גיל.איך המידות?
האם יש לכם נסיון עם הרובוט הזה?טוב אז לרגל המבצעים והקופונים היוצאים מגדר הרגיל אעלה לכם את רשימת המומלצים שלי!
זכרו אני מעלה מוכרים אמינים וזולים!
K12 Bluetooth מכונת רמקול נייד 5.3 מערכת רמקול נייד עם 1-2 מיקרופונים הביתה שרה מתנות לילדים - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמיני ילדים מצלמה x2 דיגיטלי vintage מצלמה צעצועים חינוכיים ילדים הקרנה וידאו מצלמה חיצונית צילום מתנות צעצוע 32GB - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comהדפסה מיידית של מצלמה דיגיטלית לילדים תרמית מצלמה מיידית עבור ילדים תרמית מצלמה מיידית צילום וידאו צעצועים + 32 גרם כרטיס זיכרון - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comחדש שדרוג ברגים שקע סט חומרה רכב סירת אופנוע אופניים תיקון כלי - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comSkmei יוקרתי 1370 פלדה מלא עמיד למים relogio גבריינו לצפות לצפות גברים ספורט אופנה שעון גברים ספורט קוורץ שעונים - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאמא אחסון תיק עבור doona עגלת אביזרי נייד חיתול תיק תואם עם עגלת שחור עמיד למים אחסון תיק - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comאנדרואיד מגקוב 11 390 אנסי hy320 מקרן 4k 1080 ילידי p p wifi6 bt5.0 קולנוע נייד חיצוני מקרין - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comלייף-רובוט אספיראדור V5spro, odkurzacz, מוקרי, מופם, zwierzät, twarde podlogi, אוטומטיקו, סילן ssanie אולטרה Cienkie - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com100w e27 הוביל אור בפה בורג 220v בהירות גבוהה נורת אור לבן הגנה הגנה מפני עיניים מהבהב ללא פיזור חום גבוה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1800mah כף יד מיני מאוורר תילה הצוואר נייד תליית אוהדים 5 מהירות USB נטענת עם עמדת טלפון ומסך תצוגה - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com3-25pcs עכבר יעיל גבוהה לוח עכבר דביק עכברים דבק מלכודת עכבר חרק דביק נחש דביק באגים נחש - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com50 גר 'ריתוך חזק דבק תיקון אוניברסלי דבק דבק אוניברסלי דבק - AliExpress 21
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comקסם תיקון דבק אב דבק מתכת חוזק ברזל מליטה חום התנגדות ריתוך דבק חזק הליהוק דבק תיקון מתכת - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון מוצלח מאוד! תהנו!
כתבתי עליו רבות לפני כמה זמן, ניסיון של כמה שניםהאם יש לכם נסיון עם הרובוט הזה?
שוטף טוב? שואב?
צריך אפליקציה? ווי פי?
דיסמערכת קריוקי מתוקה ממש!
מאירה וגם מייצרת סוג של פלייבק מהשיר
המוכר שלח לי רמקול שני במתנה, היה שווה בשביל הדואטים
Bluetooth k12 מכונת קריוקי ניידת 5.3 נייד עם 1-2 מיקרופונים הביתה שרה מתנות לילדים - AliExpress 44
שימו לב, הקישור התייקר פי 2, יש קישור זול נוסף, ממנו הזמנתי ועדיין לא הגיע
ק.ש. מניסיוןK12 Bluetooth מכונת רמקול נייד 5.3 מערכת רמקול נייד עם 1-2 מיקרופונים הביתה שרה מתנות לילדים - AliExpress 44
לא ק.ש. שלי אלא של פנינה ולכן מרשה לעצמי להגיב, הגבתי על זה גם בעברדיס
מוצר גרוע נהרס לי אחרי שימוש אחד!
גם אם ניקח את הרמקול לכשעצמו בלי המקרופונים (שהם נהרסו) הוא ממש לא איכותי!לא ק.ש. שלי אלא של פנינה ולכן מרשה לעצמי להגיב, הגבתי על זה גם בעבר
לא יודע מה קרה לשלך, שלי כבר כמה חודשים בשימוש. איכות נדירה!
אנחנו מדברים פה על ילדים. וגם לא מסכים, הילדים שמו שמע נמוך של פריד בצמוד למיקרופון והוא היה נשמע מעולהגם אם ניקח את הרמקול לכשעצמו בלי המקרופונים (שהם נהרסו) הוא ממש לא איכותי!
השירים נשמעים זוועה!
אני יכול לעלות פס קול אם צריך!.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: