איכותי מאוד!!!הסכום איכותי ולא מחליד?
בשימוש שבת שבת.
כבר שנה וחצי,
נראה כמו חדש!
קנינו זהב.
איכותי מאוד!!!הסכום איכותי ולא מחליד?
אני השתמשתי בסכו"ם הנ"ל כמה פעמיםהסכום איכותי ולא מחליד?
לא ניסיתי, לא נראה ליהאם זה תומך שני מכשירים במקביל?
תודה על התגובה המהירה, אכפת לך לבדוק את זה, פשוט לחבר למחשב ולנייד וכדו',לא ניסיתי, לא נראה לי
איזה מידה היא לובשת בתמונה?חלוק מהמם מבד ריב עומד חתיך https://s.click.aliexpress.com/e/_Dmf43yb
יש למישהו?קישור לשעון איכותי לנשים יש?
בבקשהבלת"ק
אודה לקישור לעט תלת מימד
לאיזה גיל את צריכה?איזה מידה היא לובשת בתמונה?
אני קניתי את הקרוקס הזה נראה לי מהקישור שלך ןהגיע ענק אז כדאי להזמין מידה פחות.... וגם יש לו בסוליה מסביב חלק בולט כזה שזה נראה לי לא כ''כ נח אבל אין לי איך לדעת כי הילד בן שנתיים....גם השנה קניתי קרוקס בזול לילד
מושלמות!!!
צפה בקובץ המצורף 1645206ילדים קיץ סנדלים נעלי ילדים נעלי ילדים נעלי בית-נעלי בית נגד-החלקה עם קריקטורה דפיקות נעלי תינוקות חוף חולי לבנים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שעון מהמם [נשים]
צפה בקובץ המצורף 1645205רצועת עור נשים שעון מצולע זכוכית יוקרה שעונים לנשים שעון קוורץ אופנה יצירתי קוורץ - AliExpress 1511
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
ק.ש. מניסיון
9.5 - גבוהה ממשלאיזה גיל את צריכה?
מה הכוונה נגד ערפל?קניתי לבן הגדול שלי שנה שעברה והם רק רבים עליהם מאז. מזמין כעת עוד אחד לאחיו הקטן
נגד ערפל, לא נכנסת טיפת מים. מתכוננות כמובן
מגיעים עם תיקון תואם ואטמים
ממש שווה!!
לא בטוחה שאני אישית הזמנתי מאותו קישור ישן, נראה לי הקודם לא זמין כבראני קניתי את הקרוקס הזה נראה לי מהקישור שלך ןהגיע ענק אז כדאי להזמין מידה פחות.... וגם יש לו בסוליה מסביב חלק בולט כזה שזה נראה לי לא כ''כ נח אבל אין לי איך לדעת כי הילד בן שנתיים....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: