פי 2 מהגודל שאת צריכה.איזה גודל לוקחים לסלון עם חלון גדול 2 מטר על 2 וחצי מטר?
פי 2 מהגודל שאת צריכה.איזה גודל לוקחים לסלון עם חלון גדול 2 מטר על 2 וחצי מטר?
אני אשמח להמלצה על שעון לילד בן 6
אבל רק מנסיון
משהו שהחזיק מספיק זמן לפני שנשבר...
גם הטסטר-בטריות הזה עלה לי 2 דולר (סוף סוף מיינתי את מגירת הבטריות שלנו... ועכשיו כל בטריה עוברת אבחון מהיר וחד)
ועכשיו הוא נמכר ב30 שקל
יש לך גם מטען לזה?בטריות נטענות זולות ואיכותיות במיוחד, נטענות מהר ומחזיקות לאורך זמן
https://s.click.aliexpress.com/e/_DkKqmq1
את יכולה להגיד לי אם לקחת לפי היקף יד מדויק או שהוספת??בינתיים לא השחיר לי
לקחתי 4 יחידות,
נראה לי רק בטימואני זוכרת שכתבו כאן בעבר איך אפשר לעדכן את המחיר אחרי ההזמנה אם היה מבצע על הפריט,
אשמח מאד אם מי שיודע שיכתוב
אלפי תודות!
תוכלי לומר לי מה היתה גודל התמונה וכמה פרצופים היו שם?אני גם הזמנתי מהקישור הזהזה מגיע ערכה מושלמת,
אפשר את כל סוגי התמונות
אני הדפסתי תמונת חתונה ויצא מושלםםם
אאל"ט, כשכתוב 100% "ג'יניוס" זו התחייבות שזה מקורי.
הזמנות מוצלחות ממש שהגיעו מהר! ק"ש מניסיון.
סלילי מדבקות למכשיר מדבקות:
צפה בקובץ המצורף 1565619GREENCYCLE 1Pcs 6mm/9mm/12mm 231 תווית קלטת תואם עבור Brother P-touch תווית יצרנית עבור TZ צה 131 231 431 531 631 731 סרט - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
סלילי מדבקות לגיהוץ על בגדים, מושלם!!
צפה בקובץ המצורף 1565625תואם עבור Brother TZe-FA3 TZe-FA231 TZe-FA3R TZe-FAE3 עבור P מגע בד ברזל על תווית קלטת TZeFA3 TZ-FA3 תיוג מכונת - AliExpress 7
סלילי סרט, הגדרתי הדפסת שרשרת, יצא יוקרתי ממש!!
צפה בקובץ המצורף 156563212/18mm סאטן סרט קלטת תואם עבור Brother RE34 RN34 R234 RW34 R231 עבור PTH110 תווית יצרנית יום הולדת מתנת חג המולד מתנה - AliExpress 7
שטיח אמבטיה, מפנק ונעים
צפה בקובץ המצורף 15656333D החלקה אמבטיה מחצלת מרוצף מובלט אמבטיה מחצלות סופגת שפשפת שטיח דלת מחצלות רצפת מכונת רחיץ מהיר ייבוש - AliExpress 15
דפי צבע למכונת כביסה
צפה בקובץ המצורף 156563650pcs מכונת כביסה שימוש מעורב צביעה הוכחת צבע ספיגת גיליון אנטי צבוע בד כביסה ניירות צבע לוכד חוטף בד - AliExpress 15
שקיות זילוף חזקות
צפה בקובץ המצורף 156563850pcs גדול במיוחד חד פעמי מאפה תיק 21 אינץ עוגת קישוט ציפוי צנרת קרם קינוח קישוט צנרת תיק אפיית כלים - AliExpress 15
וילון לסלון, א"א להאמין כמה עלה!!
https://s.click.aliexpress.com/e/_D...s://s.click.aliexpress.com/e/_DeeLM6h[/QUOTE]איך לוקחים מידות מדויקות ומה זה הסרט של הגיהוץ?צפה בקובץ המצורף 1565619
סלילי מדבקות לגיהוץ על בגדים, מושלם!!
צפה בקובץ המצורף 1565625תואם עבור Brother TZe-FA3 TZe-FA231 TZe-FA3R TZe-FAE3 עבור P מגע בד ברזל על תווית קלטת TZeFA3 TZ-FA3 תיוג מכונת - AliExpress 7
סלילי סרט, הגדרתי הדפסת שרשרת, יצא יוקרתי ממש!!
צפה בקובץ המצורף 156563212/18mm סאטן סרט קלטת תואם עבור Brother RE34 RN34 R234 RW34 R231 עבור PTH110 תווית יצרנית יום הולדת מתנת חג המולד מתנה - AliExpress 7
שטיח אמבטיה, מפנק ונעים
צפה בקובץ המצורף 15656333D החלקה אמבטיה מחצלת מרוצף מובלט אמבטיה מחצלות סופגת שפשפת שטיח דלת מחצלות רצפת מכונת רחיץ מהיר ייבוש - AliExpress 15
דפי צבע למכונת כביסה
צפה בקובץ המצורף 156563650pcs מכונת כביסה שימוש מעורב צביעה הוכחת צבע ספיגת גיליון אנטי צבוע בד כביסה ניירות צבע לוכד חוטף בד - AliExpress 15
שקיות זילוף חזקות
צפה בקובץ המצורף 156563850pcs גדול במיוחד חד פעמי מאפה תיק 21 אינץ עוגת קישוט ציפוי צנרת קרם קינוח קישוט צנרת תיק אפיית כלים - AliExpress 15
וילון לסלון, א"א להאמין כמה עלה!!
צפה בקובץ המצורף 1565639האיכות הטובה ביותר לוקסוס לבן Sheer וילונות חדר שינה סלון קישוט חלון Voiles טול וילון מוצק צבע - AliExpress 15
הץתראי, הזמנתי לחברה אז אני לא יודעת להגיד לך בדיוק, זה היה ממש גדול משהו של לפחות 50סמ אם אני זוכרת נכון וזה היה תמונה של שני אנשים,תוכלי לומר לי מה היתה גודל התמונה וכמה פרצופים היו שם?
כי הזמנתי תמונה בגודל 20/30 עם 3 ילדים יושבים (כל פרצוף בערך בשישית עמוד)
התחלתי פרצוף אחד ולא ככ מוצלח....
קניתי מפה וזה נשלח דרך חברת שליחויות בשם קבוצת בר ויש להם סניף אחד לאיסוף בבני ברק בקצה השני של בני ברק את יודעת מה אפשר לעשות?NN升级2023V3
s.click.aliexpress.com
אפשר קישור למכשיר עצמו? והאם זה גם בעברית?למכישר מדבקות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: