הקישור שיווקי - מי ששם אותו מקבל עמלה.מה זה נקרא "שיווקי מניסיון" שכולם כותבים פה?
ומי אמר שאין כאלו ששמים קישור שיווקי בגלל שהם רק רוצים להרוויח אבל אין להם ניסיון עם המוצר?הקישור שיווקי - מי ששם אותו מקבל עמלה.
והמוצר שיש בקישור הוא מניסיון אישי.
@אף אחד לגמרי ממש לגמ רי לא אמר...ומי אמר שאין כאלו ששמים קישור שיווקי בגלל שהם רק רוצים להרוויח אבל אין להם ניסיון עם המוצר?
יכול להיות שיש כאלה. אבל זו בעיה שלהם.ומי אמר שאין כאלו ששמים קישור שיווקי בגלל שהם רק רוצים להרוויח אבל אין להם ניסיון עם המוצר?
מה הזמנת?הזמנתי לפני שבועיים. והיום הגיע.
נראה נחמד
בקשר לחולצה שגדולה עליך ואת רוצה למכורחולצות הנקה
הגיעו תוך שבועיים וחצי!!
10.99US $ 30% OFF|Maternity Tshirt Women Mom Pregnant Nursing Baby Long Sleeved Stripe Tops Maternidad Ropa Lactancia Breastfeeding T Shirt D30|Tees| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
החולצה הראשונה ממש מחמיאה! לא רואים שזאת חולצת הנקה. הבד מתאים למעבר ולדעתי אפילו חורף
החולצה השניה בד דק ונעים. הזמנתי צבע אפור מידה גדולה מידי. מי שמעוניינת לקנות ממני- מוזמנת.
החולצה השלישית בד דק ונעים. הזמנתי בצבע בורדו, אחרי כביסה הבורדו קצת ירד ללבן בשרוול.
אולי בצבע באפור המצב יהיה יותר טוב..
הקישורים שיתופיים
לא מצליחה לראות את החולצה השלישיתחולצות הנקה
הגיעו תוך שבועיים וחצי!!
10.99US $ 30% OFF|Maternity Tshirt Women Mom Pregnant Nursing Baby Long Sleeved Stripe Tops Maternidad Ropa Lactancia Breastfeeding T Shirt D30|Tees| - AliExpress
החולצה הראשונה ממש מחמיאה! לא רואים שזאת חולצת הנקה. הבד מתאים למעבר ולדעתי אפילו חורף
החולצה השניה בד דק ונעים. הזמנתי צבע אפור מידה גדולה מידי. מי שמעוניינת לקנות ממני- מוזמנת.
החולצה השלישית בד דק ונעים. הזמנתי בצבע בורדו, אחרי כביסה הבורדו קצת ירד ללבן בשרוול.
הקישורים שיתופיים
מוכרת במחיר שעלה לי 44₪. מידה xxl, זה בערך מידה 44 אולי יותרבקשר לחולצה שגדולה עליך ואת רוצה למכור
בכמה?
ומאיפה את?
הייתי רוצה לראות
לי זה נפתח מצויין. לא יודעת מה הבעיה... מצרפת לך צילום מסך.לא מצליחה לראות את החולצה השלישית
ומה זה קישורים שיתופיים?
אני רוצה להזמין את הראשונהחולצות הנקה
הגיעו תוך שבועיים וחצי!!
הקישורים שיווקיים
מה זה לארג'? לא מספיק מוגדר... (:אני רוצה להזמין את הראשונה
יכולה לעזור לי במידות?
אני בד"כ לארג'
ומאוד לא רוצה שייצא צמוד
מוכרת במחיר שעלה לי 44₪. מידה xxl, זה בערך מידה 44 אולי יותר
במודיעין עילית
zzz764413 בג'ימייל
אז אם אני לארג' בד"כ
בטח יהיה לי גדול?
המידה הכי גדולה היא בערך מידה 42. אולי קצת יותראני רוצה להזמין את הראשונה
יכולה לעזור לי במידות?
אני בד"כ לארג'
ומאוד לא רוצה שייצא צמוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: