מטען נייד של איזור 65-100W יש כזה דבר?
מטען נייד של איזור 65-100W יש כזה דבר?
הראשון שזה 100W זה מתחלק לכמה יציאות השאלה אם ביציאה אחת זה מטעין יותר מ65W
מטען נייד עוצמתימטען נייד של איזור 65-100W יש כזה דבר?
את צריכה לסמן בהודעה של המשלוח שהמוצר לא נמצא בחנותזקוקה לעזרה בעניין החזרות! הזמנתי מזכרת לאירוע ואחרי תקופה ארוכה הם שלחו לי הודעה שהמשלוח בחנות מסויימת הלכיתי והמוצר לא היה והמוכרת אמרה שכל השבוע הגיעו לקוחות שקיבלו הודעות שהמוצר בחנות אבל הוא לא! לצערי האירוע עבר והגשתי בקשה להחזר אך הם עדיין טוענים שהמוצר בחנות! מה עושים?
אשמח לקבל קישור כי לפעמים נפתח לי באנגלית דף ההחזרות. איך אני אביא הוכחה?את צריכה לסמן בהודעה של המשלוח שהמוצר לא נמצא בחנות
וכך הפרופיל יעודכן
לאח"כ תשלחי להם הוכחה כתובה שהמוצר אבד / אינו נמצא ולא קיבלת אותו
מנסיון, ק.ש.אשמח לקישור עבור שואב אבק מיני (שמתאים עבור המסילות של התריסים) נטען, עוצמתי וכמובן זול.
תודה רבה.
וואו ! וואו ! וואו ! !בייביליס 3 רולים מושלם למי שרוצה מראה שיער מוברש
מעל 700 רכישות
ק.ש. מניסיון
אחרי הקניה ראיתי שלאותו מוכר יש גם בייביליס כזה משודרג יותר עם ציפוי קרמי ששומר על השיער35.81₪ 71% OFF|מקצועי שיער Curler חשמלי קרלינג שיער רולים רולים שיער Styler שיער להסס סטיילינג כלים שיער רולים לאישה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
מעל 900 רכישות
ניקוד 4.7 - מומלץ מאוד!!!
40.07₪ 70% OFF|מקצועי שיער כלים קרלינג ברזל קרמיקה לשלושה חבית שיער Styler שיער להסס סטיילינג כלים שיער רולים חשמלי קרלינג| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לי יש את זה, מקציף חלב ובאמת מפנקאשמח להמלצה על מקציף חלב איכותי וזול, לא חייב ליהיות משהו גדול, אבל העיקר - שבאמת יקציף!! כי מנסיון קניתי הרבה פיציפקעס כאלו שקוראים להם מקציף חלב ובשורה התחתונה הם לא מקציפים.
משהו עד 100 ש"ח
מה זה אומר??קניתי אותו כשהיה הנחות
ותזמיני 2 שיהיה כמו דו"צ1. משאבת הנקה לבישה -אבל טובה שלא נהרסת מהר עדיף דו"צ ולא יקרה מדי...
כבר ציטטתי אותך באשכול השכן, לא פספסתי אותך@פנינה ריימונד מה איתי??
תוכלי למצוא לי אינדקס A4 עם 70 נילוניות?
משאבת הנקה ניידת תותחיתתתת מניסיון!!מחפשת דחוף קישורים ל:
1. משאבת הנקה לבישה -אבל טובה שלא נהרסת מהר עדיף דו"צ ולא יקרה מדי...
ניילון אוניברסלי מעולה לעגלת טיולון (אני קניתי לטיולון של אינפנטי, לכאורה מתאים גם ליויו [בתמונה נראה על עגלת יויו])2. ניילון גשם לעגלת יויו (טיולון)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: