יש מציאות של החלפת חוט? יותר אם אפשר sf715609 שטרודלאשמח לקבל קישור לסרטוני הדרכה שלהם, בנוסף לסרטון של החלפת חוט.
תודה רבה!
יש מציאות של החלפת חוט? יותר אם אפשר sf715609 שטרודלאשמח לקבל קישור לסרטוני הדרכה שלהם, בנוסף לסרטון של החלפת חוט.
תודה רבה!
אני גם הזמנתי אותם אבל בנוקיה 208 כשר זה לא עובד!!שיווקי מניסיון
הבטחתי לעדכן כשהאוזניות יגיעו - הגיעו מאוד מהר ב"ה (תוך שבועיים וחצי בערך), ועובדות יותר ממעולה!!
25.86US $ |Wireless Earphone Bluetooth compatible Wireless Headphone LED Display 2000mAh Charging Box Waterproof Headsets With Microphone|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
צפה בקובץ המצורף 604505
יש דרך אבל למען הסדר הטוב תפתח לזה אשכול בנפרדאני גם הזמנתי אותם אבל בנוקיה 208 כשר זה לא עובד!!
יש אפשרות לסדר שיעבוד?
אצלינו נהוג שמי שמציע את הרעיון הוא מיישם אותה!!!יש דרך אבל למען הסדר הטוב תפתח לזה אשכול בנפרד
מה האיכות שלהם?נעליים שהזמנתיUS $9.34 45% OFF|אביב 2020 חדש קטנה צדדי לבן נעלי בנות קוריאני גרסה של תלמיד נעלי ריצה עבור בנות מוגבה ca|נעליים מגופרות לנשים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
יפותת וזולות
המידות לפי ישראל
היום הגיעו חלקי החילוף לחידוש נוקיה C2!
קישור למי שמעוניין
קישור באליאקספרס
כולל מברגים תואמים (חובה! אחרת הברגים נהרסים לחלוטין) וכמובן החותמת כשרות של ועדת הרבנים לעניני תקשורת...
ק"ש מנסיון רב ומוצלח!
צפה בקובץ המצורף 677514
למי שמעוניין בהדרכה לחידוש הפלאפון
https://www.prog.co.il/threads/ככה-הפלאפון-נוקיה-c2-הפך-לחדש-בחמש-דק-בלבד-הדרכה-מלווה-בתמונות-שווה-להציץ.445046/
כןניתן לחדש גם נוקיה 208????
1. הקישורים שיוקיים, לא מנסיון שלי, אלא מנסיון של @חוייי
2. זה מוכר שקניתי ממנו הרבה פעמים (לנוקיה C2) ונהנתי.
בהצלחה
קישור לפאנלים 208 בזיפי
קישור לפאנלים 208 באליאקספרס
כאן יש לך הוראות מסרטוו יוט יוב שהעלה @חלילן
יש לי אותם רק כמה ימים, אבל הם נוחות והאיכות נראית ממש בסדרמה האיכות שלהם?
כמה זמן יש לך אותן?
מישהו במקרה קנה את התיק הזה בצבע בורדו ויכול להגיד לי אם זה מתאים לצבע הבורדוhttps://he.aliexpress.com/item/32841638017.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVPyErS
תיק איכותי במיוחד לעגלת תינוק אני לקחתי אפור הגיע צבע כמו הצבע של עגלת בובגו אפור
צריך להתחשב במס שלוקחים על זה כי זה יותר מ75 דולר.רוצה לשתף מוצר שהרבה צורכים מוצר מעולה במחיר זול (יחסית למוצר) קישור ל"ש, מינסיון זה מעולה,
רק שימו לב הם שולחים עם חברת השליחות ציטה ומקבלים הודעה רק בסמס שמחכה לכם מוצר בנקודת איסוף, ואני שאין סמס נודע לי שזה כבר בארץ רק אחרי שכבר פתחתי סיכסוך, והמוכר ענה לי שזה כבר בארץ אצל ציטה, ואז התקשרתי לציטה, והם אמרו לי איפה זה,
מקרן מעולה, ברור אפילו כשלא חשוך לגמרי.151.98US $ |Crenova Android 7.1.2 Os Wifi Bluetooth Home Cinema Movie Video Projector 3200 Lumens Support 4k Videos Led Projector Beamer - Projectors - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
שימו לב חבר שלי קנה פה בארץ מקרן ב-700 ש"ח רציתי לבדוק איזה יותר חזק, ותופתעו, המקרן שלי ששילמתי פחות מחצי מחיר, היה הרבה יותר ברור.
זה לא בעיה, לי הם רשמו (אפילו שלא ביקשתי) פחות מהסכום.צריך להתחשב במס שלוקחים על זה כי זה יותר מ75 דולר.
אמא שלי הזמינה פעם משהואז זהו, שכנראה יש להם מחסן בישראל (ולא ציינו את זה באפשרות מחסן משלוח, בכל ההזמנות כתוב השעה לפי שעון סין (GMT+8), בעוד כאן הדבר היחיד בו רשומה השעה לפי שעון ישראל...
יש שם תגובות רבות על משלוח מהיר במיוחד לישראל במוצר זה.
מעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: